Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα

Είστε whiskey lover, θέλετε να ανακαλύψετε τροπικές νότες ρουμιού ή να ζήσετε μια μεξικανική εμπειρία με πολλή τεκίλα; Ο Φεβρουάριος στην «Αμπάριζα» έχει πολλές δόσεις από όλα αυτά…

Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα

Το cozy μπαρ στην καρδιά του κέντρου έχει αδυναμία στα αποστάγματα και τη μοιράζεται μαζί μας κάθε Τρίτη με ξεναγούς γνώστες του ποτού, υπό τους ήχους δυνατών DJ sets. Θα δοκιμάσουμε σπάνιες, αγαπημένες, ιδιαίτερες και μοναδικές ετικέτες από κάθε spirit, θα μάθουμε μυστικά των brands και θα τα απολαύσουμε σε συνταγές γνωστών bartenders, που θα παρελάσουν στην μπάρα.

Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα - εικόνα 1

Για αρχή, στις 13 Φεβρουαρίου η «Αμπάριζα» υποδέχεται τον ταλαντούχο bartender Ιάσονα Παπαδόπουλο («42 Barstronomy.Athens») για ένα γευστικό check in στον δημοφιλή κόσμο του gin. Για να ανέβει η διάθεση τη μουσική έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ρήγας. Ακολουθεί, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ο tequila master Νίκος Ζήσης, ο οποίος θα μας πει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ιστορίες για την αγαύη και τους jimadores – θα δοκιμάσουμε αντιπροσωπευτικές τεκίλες και θα κουνηθούμε στους ρυθμούς του Δημήτρη Παπαδοχριστόπουλου.

Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα - εικόνα 2

Στο φινάλε, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, ο εξειδικευμένος στο ρούμι Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος αφήνει για λίγο το «9Βήτα» και μας παρουσιάζει το ρούμι υπό το δικό του Prisma (έτσι έχει ονομάσει τον καινούργιο του κατάλογο στο bar του οποίου είναι head bartender). Να είστε έτοιμοι για μια εξωτική εμπειρία ποτού και σχετική μουσική από τον Λευτέρη Ρούντο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.