Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα

Είστε whiskey lover, θέλετε να ανακαλύψετε τροπικές νότες ρουμιού ή να ζήσετε μια μεξικανική εμπειρία με πολλή τεκίλα; Ο Φεβρουάριος στην «Αμπάριζα» έχει πολλές δόσεις από όλα αυτά…

Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα

Το cozy μπαρ στην καρδιά του κέντρου έχει αδυναμία στα αποστάγματα και τη μοιράζεται μαζί μας κάθε Τρίτη με ξεναγούς γνώστες του ποτού, υπό τους ήχους δυνατών DJ sets. Θα δοκιμάσουμε σπάνιες, αγαπημένες, ιδιαίτερες και μοναδικές ετικέτες από κάθε spirit, θα μάθουμε μυστικά των brands και θα τα απολαύσουμε σε συνταγές γνωστών bartenders, που θα παρελάσουν στην μπάρα.

Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα - εικόνα 1

Για αρχή, στις 13 Φεβρουαρίου η «Αμπάριζα» υποδέχεται τον ταλαντούχο bartender Ιάσονα Παπαδόπουλο («42 Barstronomy.Athens») για ένα γευστικό check in στον δημοφιλή κόσμο του gin. Για να ανέβει η διάθεση τη μουσική έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ρήγας. Ακολουθεί, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ο tequila master Νίκος Ζήσης, ο οποίος θα μας πει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ιστορίες για την αγαύη και τους jimadores – θα δοκιμάσουμε αντιπροσωπευτικές τεκίλες και θα κουνηθούμε στους ρυθμούς του Δημήτρη Παπαδοχριστόπουλου.

Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα - εικόνα 2

Στο φινάλε, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, ο εξειδικευμένος στο ρούμι Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος αφήνει για λίγο το «9Βήτα» και μας παρουσιάζει το ρούμι υπό το δικό του Prisma (έτσι έχει ονομάσει τον καινούργιο του κατάλογο στο bar του οποίου είναι head bartender). Να είστε έτοιμοι για μια εξωτική εμπειρία ποτού και σχετική μουσική από τον Λευτέρη Ρούντο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Margarita, Paloma και σεβίτσε απόψε στην ​​Παπαρρηγοπούλου.

Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

To "Barro Negro" στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου

Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100, του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars.

Τα πρώτα ουίσκι με άρωμα Ελλάδας

Τα κρασιά Μπουτάρη συνεργάζονται με τους Irish Distillers και Spot Whiskeys, για το λανσάρισμα της νέας σειράς Greek Wine Single Cask.