Κολοκοτρώνη 9

Το μικρό μπαρ που βρίσκεται στην Κολοκοτρώνη στον αριθμό 9, από όπου και δανείζεται το όνομά του, αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό για όποιον θέλει να πιει ένα καλό ποτό.

Κολοκοτρώνη 9

Το μικρό μπαρ που βρίσκεται στην Κολοκοτρώνη στον αριθμό 9, από όπου και δανείζεται το όνομά του, αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό για όποιον θέλει να πιει ένα καλό ποτό. Ο φιλικός, μαζεμένος γύρω από την μπάρα ζεστός χώρος του Κολοκοτρώνη 9 μπορεί να φιλοξενήσει άνετα την επιθυμία τόσο για ένα κλασικό κοκτέιλ, όσο και αυτή για ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι.

Δίπλα λοιπόν σε ένα κλασικό Νegroni ή ένα απολαυστικό Manhattan, το In the Pines αποτελεί μια εξαιρετικά αρωματική επιλογή. London dry gin, χυμός λεμόνι, λικέρ βιολέτας και σιρόπι πεύκου συνθέτουν μια ενδιαφέρουσα εκδοχή που θυμίζει aviation και αγγίζουν ευγενικά την ελληνική γευστική παλέτα. Το βραβευμένο La Llorona ή το The Pirate’s Gospel αποτελούν δυο ακόμη εξαιρετικές επιλογές.

Ο κατάλογος έχει σχεδιαστεί από τον Δημήτρη Γιακουμάκη, ενώ η προσθήκη του Βαγγέλη Ζάχου στην ομάδα του Κολοκοτρώνη 9 αφήνει ακόμη μεγαλύτερες γευστικές υποσχέσεις για το μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες

Κολοκοτρώνη 9

Κολοκοτρώνη 9, Κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.