Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα

Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις τα cocktails του «Dandelyan», που φέτος έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο.

Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα

Το κατάφυτο roof garden του «The Zillers» είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να ανθίσει η φιλοσοφία του «Dandelyan», του hotel bar στο «Mondrian London» με την εκπληκτική θέα στον Τάμεση. Δύο από τους bartenders του, ο Dan Garnell (τον είχαμε γνωρίσει στο Bar Engage στη Λάρισα και είναι φοβερός τύπος) και ο Alex Lawrence θα βρεθούν με αφορμή το Athens Bar Show την Τρίτη 7 Νοεμβρίου από τις 9 μ.μ. στη βαθυπράσινη μαρμάρινη μπάρα του boutique ξενοδοχείου «The Zillers», για να μας μυήσουν στη βοτανική... κοσμοθεωρία τους – Modern Botany είναι το κεντρικό concept των cocktail lists του δημιουργού του «Dandelyan», Ryan Chetiyawardana, ο οποίος έχει σπουδάσει βιολογία και φιλοσοφία.

Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα - εικόνα 1
Cocktail που δημιούργησε η ομάδα του «Dandelyan» για το Halloween

Το «Dandelyan», διακοσμημένο με art deco πολυτέλεια από τον Tom Dixon, είναι το bar που φέτος έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο. Στα Spirited Awards αναδείχθηκε καλύτερο cocktail bar του κόσμου και καλύτερο διεθνές hotel bar, ενώ βραβεύτηκε και για την bar team του. Και στη λίστα των World’s 50 Best Bars βρέθηκε στη δεύτερη από την τρίτη θέση που είχε κατακτήσει το 2016 (με εντυπωσιακό άλμα από την 50ή του 2015).

Για το guest bartending τους, ο Dan και ο Alex θα σερβίρουν τέσσερα cocktails που έχουν ετοιμάσει ειδικά για το αθηναϊκό κοινό, τα οποία μπορούν να συνοδευτούν με finger food που έχει εμπνευστεί από αυτά η σεφ του «The Zillers», Κωνσταντίνα Φάκλαρη.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου το μεσημέρι, οι δύο bartenders θα κάνουν ένα masterclass με θέμα «Making trends accessible for not industry people», για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να κάνουν κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων στο 2103222277.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.