Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα

Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις τα cocktails του «Dandelyan», που φέτος έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο.

Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα

Το κατάφυτο roof garden του «The Zillers» είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να ανθίσει η φιλοσοφία του «Dandelyan», του hotel bar στο «Mondrian London» με την εκπληκτική θέα στον Τάμεση. Δύο από τους bartenders του, ο Dan Garnell (τον είχαμε γνωρίσει στο Bar Engage στη Λάρισα και είναι φοβερός τύπος) και ο Alex Lawrence θα βρεθούν με αφορμή το Athens Bar Show την Τρίτη 7 Νοεμβρίου από τις 9 μ.μ. στη βαθυπράσινη μαρμάρινη μπάρα του boutique ξενοδοχείου «The Zillers», για να μας μυήσουν στη βοτανική... κοσμοθεωρία τους – Modern Botany είναι το κεντρικό concept των cocktail lists του δημιουργού του «Dandelyan», Ryan Chetiyawardana, ο οποίος έχει σπουδάσει βιολογία και φιλοσοφία.

Το roof garden του «The Zillers» θα γεμίσει βότανα - εικόνα 1
Cocktail που δημιούργησε η ομάδα του «Dandelyan» για το Halloween

Το «Dandelyan», διακοσμημένο με art deco πολυτέλεια από τον Tom Dixon, είναι το bar που φέτος έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο. Στα Spirited Awards αναδείχθηκε καλύτερο cocktail bar του κόσμου και καλύτερο διεθνές hotel bar, ενώ βραβεύτηκε και για την bar team του. Και στη λίστα των World’s 50 Best Bars βρέθηκε στη δεύτερη από την τρίτη θέση που είχε κατακτήσει το 2016 (με εντυπωσιακό άλμα από την 50ή του 2015).

Για το guest bartending τους, ο Dan και ο Alex θα σερβίρουν τέσσερα cocktails που έχουν ετοιμάσει ειδικά για το αθηναϊκό κοινό, τα οποία μπορούν να συνοδευτούν με finger food που έχει εμπνευστεί από αυτά η σεφ του «The Zillers», Κωνσταντίνα Φάκλαρη.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου το μεσημέρι, οι δύο bartenders θα κάνουν ένα masterclass με θέμα «Making trends accessible for not industry people», για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να κάνουν κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων στο 2103222277.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Margarita, Paloma και σεβίτσε απόψε στην ​​Παπαρρηγοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

To "Barro Negro" στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου

Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100, του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars.

Τα πρώτα ουίσκι με άρωμα Ελλάδας

Τα κρασιά Μπουτάρη συνεργάζονται με τους Irish Distillers και Spot Whiskeys, για το λανσάρισμα της νέας σειράς Greek Wine Single Cask.

Τα μπαρ του φθινοπώρου: Πού και τι πίνουμε φέτος;

Νέα και παλιά μπαρ, φεστιβάλ και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε bar aficionado της αθηναϊκής σκηνής για το επόμενο διάστημα.