Έτσι χορεύαμε στα ’80s

Πέτρος Μπρατάκος και Nicola Lavacca μιλούν για την club κουλτούρα των ’80s στο πλαίσιο της έκθεσης GR80s στη Στέγη.

Έτσι χορεύαμε στα ’80s

Κάποιοι έχουν χορέψει κάτω από τις ντισκομπάλες της «Barbarella» και της «Αυτοκίνησης». Κάποιοι άλλοι έχουν ακούσει γι’ αυτές τις δύο ντισκοτέκ από τους παλιότερους ή τις έχουν δει ως σκηνικό σε βιντεοταινίες. Όλοι μαζί θα θυμηθούμε μια εποχή ανέμελης και ξέφρενης διασκέδασης στις συζητήσεις για την club κουλτούρα των ’80s με τον Πέτρο Μπρατάκο και Nicola Lavacca.

Residents στην «Barbarella» και την «Αυτοκίνηση» αντίστοιχα, οι δύο DJs συμμετέχουν με φόντο το DJ booth της «Barbarella» στη δράση που επιμελούνται οι Black Athena και ο Γιώργος Μαρκατάς στο πλαίσιο της έκθεσης GR80s: Η Ελλάδα του ’80 στη Στέγη. Την Παρασκευή 17/3, ο Πέτρος Μπρατάκος θα μας ξεναγήσει στη νυχτερινή Αθήνα της ντίσκο «Απόλλων» στην Πλάκα και του δικού του θρυλικού δημιουργήματος, της «Barbarella», ενώ την Παρασκευή 7/4, ο Nicola Lavacca θα περιγράψει το μακρύ ταξίδι που τον οδήγησε από την Ιταλία στην «Αυτοκίνηση».

Οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο -1 της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, στις 20:00. Θα ακολουθήσει δίωρο set από τους δύο DJs στις 21:00. Η είσοδος είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συζητήσεις. Η διανομή των δελτίων εισόδου θα ξεκινά 1 ώρα πριν από κάθε συζήτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Λεωφ. Συγγρού 107, Νέος Κόσμος
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.