Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2017: οι μεγάλοι νικητές

Τα Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2017 απονεμήθηκαν στα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας σε μια εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου Χίλτον.

Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2017: οι μεγάλοι νικητές

Τα Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2017 απονεμήθηκαν στα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας σε μια εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου Χίλτον, παρουσία της bartending σκηνής της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και πολλών επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.

Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2017: οι μεγάλοι νικητές - εικόνα 1

Τέσσερα αθηναϊκά μπαρ και δύο από την Θεσσαλονίκη είναι αυτά που σχηματίζουν την χρυσή εξάδα των καλύτερων μπαρ της Ελλάδας, σύμφωνα με την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής των Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy, τα αποτελέσματα της οποίας για το 2017, δεύτερη χρονιά του θεσμού, ανακοινώθηκαν μπροστά σε ένα κοινό 800 περίπου προσκεκλημένων οι οποίοι χειροκρότησαν τους νικητές και γιόρτασαν μαζί τους τις διακρίσεις τους στο πάρτι που ακολούθησε. Συνολικά βραβεύτηκαν 33 μπαρ, ενώ απονεμήθηκαν και έξι ειδικά βραβεία.

Την τελετή παρουσίασε ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος μας ενημέρωσε με χιούμορ για τις φετινές τάσεις που συναντάμε στα μπαρ, αλλά «έντυσε» και τις βραβεύσεις με πινελιές stand-up comedy. Ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά έδωσε ο διάσημος Βρετανός bartender Thοmas Aske, ο οποίος ως προσκεκλημένος του θεσμού των «Αθηνόραμα Bar Awards» και του μεγάλου του χορηγού της τελετής, του ιρλανδέζικου ουίσκι Bushmills, έκανε μετά το τέλος των απονομών μια ιδιαίτερη παρουσίαση της τέχνης και της τεχνικής του, συγκεντρώνοντας πολλά χειροκροτήματα. Δείτε όλους τους νικητές εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.