Κολοκοτρώνη 9

Πριν καν μπεις στο μπαρ, διαβάζοντας στην τζαμαρία τους αμέτρητους τίτλους της παγκόσμιας λογοτεχνίας παίρνεις μια πρώτη ιδέα. Και όπως το φανταζόσουν, στο εσωτερικό του τα βιβλία στα ξύλινα ράφια έχουν περίοπτη θέση και δημιουργούν μια cosy ατμόσφαιρα.

Κολοκοτρώνη 9

Πριν καν μπεις στο μπαρ, διαβάζοντας στην τζαμαρία τους αμέτρητους τίτλους της παγκόσμιας λογοτεχνίας παίρνεις μια πρώτη ιδέα. Και όπως το φανταζόσουν, στο εσωτερικό του τα βιβλία στα ξύλινα ράφια έχουν περίοπτη θέση και δημιουργούν μια cosy ατμόσφαιρα. Σε αυτό το μικροσκοπικό, βιομηχανικής αισθητικής all day café-bar θα συναντήσεις άτομα που το χουν κάνει στέκι, πολλά από τα οποία ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού και η ιδιοκτήτριά του, Αργυρώ Μποζώνη, έχει στενή σχέση με το θέατρο. Αν πάλι θες ένα μέρος για να απομονωθείς και να ξεφυλλίσεις με την ησυχία σου τα βιβλία υπάρχει και το παταράκι με το μεγάλο, ξύλινο τραπέζι. Από την μπάρα, που είναι πλήρως ενσωματωμένη με το χώρο, φεύγουν κοκτέιλ με πρωτότυπο concept, φτιαγμένα με υλικά δικής τους παρασκευής και έμφαση στα ελληνικά μυρωδικά. Σαν το εξαιρετικό το In the pines με τζιν, λεμόνι, σιρόπι από πεύκο και λικέρ βιολέτας, με το πολύ ιδιαίτερο άρωμα πεύκου και τη σύνθετη γεύση, που ’χει μακρά διάρκεια.

Περισσότερες πληροφορίες

Κολοκοτρώνη 9

Κολοκοτρώνη 9, Κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.