Cocktails από τη Ρωσία με αγάπη

Δύο bartenders από το «El Copitas» της Αγίας Πετρούπολης, έρχονται για guest βάρδια στο «Odori» την Τετάρτη 8/3.

Cocktails από τη Ρωσία με αγάπη

Αν η μνήμη μου δεν με απατά, στην Αθήνα δεν έχουν έρθει για guest βάρδια bartenders από τη Ρωσία. Στην πραγματικότητα, μέχρι να μου μιλήσει για το «El Copitas» ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος, δεν γνώριζα πολλά για τη ρωσική σκηνή. Ο Ιγκόρ Ζέρνοφ και ο Αρτέμ Περούκ θα αναλάβουν να μας μάθουν περισσότερα στο «Odori» την Τετάρτη 8/3. Εργάζονται στο «El Copitas», το οποίο βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, έχει μεξικάνικο χύμα χαρακτήρα, φήμες λένε ότι είναι τόσο καλό ώστε για χάρη του το ρωσικό Bar Show μεταφέρθηκε από τη Μόσχα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ρωσίας, ενώ φιγουράρει στην 76η θέση κάτω από τη λίστα με τα 50 καλύτερα bars του κόσμου. Στο «El Copitas», που φέρνει την κάψα του Μεξικού στην παγωμένη αριστοκρατική πόλη, αγαπούν το μεσκάλ. Θα μας το αποδείξουν με δύο cocktails, το Las Perlas (μεσκάλ Nuestra Soledad, Drapò Dry Vermouth, λικέρ αχλάδι, τεκίλα Don Julio εμβαπτισμένη με καπνιστό αχλάδι) και το Naughty Sazerac (μεσκάλ Nuestra Soledad, τεκίλα Don Julio Blanco, σιρόπι salty nutty και αψέντι. Ο μίνι κατάλογος περιλαμβάνει επίσης το εκκεντρικό Brie-oni Cocktail, που όπως μαρτυρά το όνομά του περιέχει γαλλικό τυρί μπρι, αλλά και Martini Riserva Speciale Ambrato, κρασί Chardonnay, σιρόπι μελιού και Two Cents Plain της Three Cents.

Περισσότερες πληροφορίες

Odori Vermuteria Di Atene

Σκουλενίου 2, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.