The Clumsies

Το ξεχωριστό all day bar του Βασίλη Κυρίτση και του Νίκου Μπάκουλη κατάφερε σε λιγότερο από δύο χρόνια λειτουργίας όχι μόνο να γίνει το απόλυτο hit της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής, αλλά και να μπει στο νούμερο 9 της λίστας με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου!

The Clumsies

Το ξεχωριστό all day bar του Βασίλη Κυρίτση και του Νίκου Μπάκουλη κατάφερε σε λιγότερο από δύο χρόνια λειτουργίας όχι μόνο να γίνει το απόλυτο hit της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής, αλλά και να μπει στο νούμερο 9 της λίστας με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου! Πρόκειται για έναν πολυεπίπεδο χώρο, με εντυπωσιακό interior design που υπογράφει η ομάδα Nine Design (βλέπε “Big Spoon”, “The Dalliance House”. “Theory”). Χωρίζεται σε πέντε χωριστά τμήματα: το μπαρ, την μικρή ημιυπαίθρια αυλή με την πτυσσόμενη οροφή, τη σάλα με το τεράστιο μοναστηριακό τραπέζι και το lounge του ημιώροφου με το δερμάτινο κραβάτι, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχει το Prive room με τη σπάνια κάβα και το μπιλιάρδο (για έως 10 άτομα). Φυσικά, αυτό για το οποίο είναι το talk of the town είναι τα home made ποτά και υλικά που χρησιμοποιεί, οι αναρίθμητοι πειραματισμοί και οι αλχημείες στο εργαστήριο του ορόφου, που μαζί με τις τελευταίες τάσεις στο bartending καταλήγουν σε cocktails που σου μένουν στο μυαλό για καιρό και θέλεις να ξαναδοκιμάσεις… Από τη φετινή τους λίστα προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Sangre Y Arena με λευκή τεκίλα, mezcal και ρόδι και το πολύ καλό Manhattan τους, ενώ ωραία ιδέα είναι το degustation cocktail menu όπου κανείς μπορεί να απολαύσει 3 με 4 κοκτέιλ στη μισή ποσότητα και σε πολύ καλή τιμή, για γευστική δοκιμή. Η λίστα των σνακ υπογράφεται από τον Νίκο Καραθάνο, ενώ το Κυριακάτικο brunch του είναι πολύ δημοφιλές.

Περισσότερες πληροφορίες

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.