Το «Wild!» κάνει chic το underground

Ένα νέο dance club ανοίγει τις πόρτες του από την Παρασκευή 9/12, στο χώρο του θρυλικού «Wild Rose».

Το «Wild!» κάνει chic το underground

Ένας χώρος που έχει συνδεθεί με τις χρυσές εποχές της αθηναϊκής nightlife, το υπόγειο του θρυλικού «Wild Rose», μετατρέπεται ξανά σε club έπειτα από την περσινή λειτουργία του ως «Apotheke». Το «Wild!» του Δημήτρη Παππά, ο οποίος συνεργάζεται με τους Βίτωνα Μαυρόπουλο και Γιάννη Μαγολίδη στο management, θα έχει underground chic ατμόσφαιρα (που θα θυμίσει στους παλιότερους το «Motel»), θα δονείται από Πέμπτη μέχρι και Σάββατο σε ρυθμούς house υβριδίων (αλλά και EDM και trap στα Sin City της ομάδας Say What κάθε Πέμπτη), ενώ θα φιλοξενεί και τα parties της Playground του Βίτωνα. Σταθερό party κάθε Σάββατο το La Feria, ένα πολύχρωμο και ζωηρό interactive concept με ηθοποιούς και χορευτές, το οποίο εμπνέεται από τις ομώνυμες διοργανώσεις του βαρκελωνέζικου και πολυταξιδεμένου elrow.

Στο opening party του «Wild!», η Playground προσκαλεί τους Leon και Rub A Dub, τους οποίους θα πλαισιώσουν οι AFXS (Viton και Antoni Bios), Jon Tsamis και Always Late.

info
«Wild!»: Πανεπιστημίου 10 (στοά Ζολώτα), Σύνταγμα. Κρατήσεις στο 6985883875. Είσοδος στο opening party 10€ (με ποτό) και τιμή φιάλης 100€/6 άτομα.

Ακούστε sets των Leon και Rub A Dub:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.