Κολοκοτρώνη 9

Κάθε ώρα, από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα, στο 9 της οδού Κολοκοτρώνη σε περιμένει ένας φιλόξενος χώρος: εξαιρετικοί καφέδες, ψαγμένα ροφήματα, signature cocktails και μουσική που προσαρμόζεται στην ώρα και τη διάθεση.

Κολοκοτρώνη 9

Κάθε ώρα, από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα, στο 9 της οδού Κολοκοτρώνη σε περιμένει ένας φιλόξενος χώρος: εξαιρετικοί καφέδες, ψαγμένα ροφήματα, signature cocktails και μουσική που προσαρμόζεται στην ώρα και τη διάθεση. Καθόλου παράξενο, ότι αυτό το μικρό καθαρόαιμο μπαρ είναι πάντα γεμάτο από καθημερινούς θαμώνες -μεταξύ τους και αρκετό καλλιτεχνικό κόσμο. Ζεστό, cosy, κομψό: οι βιβλιοθήκες κάνουν homy ατμόσφαιρα, ενώ το privé λιλιπούτειο πατάρι με το μεγάλο τραπέζι είναι ένα φιλόξενο δωμάτιο σπιτιού. Η μπάρα, ενσωματωμένη άψογα στο χώρο, ζωντανή, ιδιαίτερα όσο οι ώρες μικραίνουν, είναι σε άμεση επαφή με το κοινό.

Κοκτέιλς πρωτότυπα, καλοφτιαγμένα, με concept, πολλά home made υλικά και αγάπη στα ελληνικά μυρωδικά.
Στο μικρό "σχολικό" σημειωματάριο είναι γραμμένα με το χέρι τα 10 signature cocktails (+ τρία virgin), με δυο λόγια που εξηγούν την έμπνευσή τους. Η "κλαίουσα" La Llorona, κοκτέιλ βραβευμένο στην Ελλάδα και το Μεξικό, με Olmeca Altos Reposado αρωματισμένη με γιασεμί, δίκταμο και δάκρυ μαστίχας, είναι ένα κοκτέιλ φινετσάτο, με κομψά βοτανικά αρώματα. Στο φρέσκο και αρωματικό Earl Of Grey, το Beefeater London dry gin δένει με μαστίχα Χίου, μέλι, λικέρ περγαμόντο και στεφανώνεται μ' έναν μαγικό λεμονάτο αφρό από περγαμόντο. Μέλι, μαχλέπι, εσπεριδοειδή και Bourbon κάνουν το Coru Dolly ένα ευγενικό κοκτέιλ με πλούσια γεύση. Και έπεται συνέχεια…

Οι πολύ καλές μουσικές επιλογές από dj ζεσταίνουν περισσότερο την ατμόσφαιρα. Θα το βρείτε ανοιχτό από 10.00π.μ.-2.00π.μ. Δευτέρα με Πέμπτη, από 11.00π.μ.-3.00π.μ. Παρασκευή-Σάββατο και 7.00 μ.μ.-2.00 π.μ. την Κυριακή. Το Κολοκοτρώνη 9 γίνεται εύκολα καθημερινό στέκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Κολοκοτρώνη 9

Κολοκοτρώνη 9, Κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.