Φετιχιστική απογείωση στο Venus in Furs

Η εναέρια performance της Empress Stah είναι το highlight του προσεγμένου fetish event, το Σάββατο 20/2 στο «Second Skin».

Φετιχιστική απογείωση στο Venus in Furs

Αυτό το Σάββατο 20/2 στο δημοφιλές fetish event του «Second Skin», η aerial artist Empress Stah, η οποία έχει εμφανιστεί από τα clubs της Ίμπιζα και το Glastonbury μέχρι στο βίντεο για το «Light in Places» της Peaches και, φυσικά, στα Torture Garden, θα πετάξει πάνω από τους επισκέπτες του Venus in Furs παρουσιάζοντας δύο εναέριες performances – μία απ’ αυτές είναι το The Laser. Εκτός από τη Βρετανίδα aerial asrtist, η Amarantha LaBlanche από την Ολλανδία θα παρουσιάσει ένα medical show, ενώ οι Rope Studies θα εφαρμόσουν τις τεχνικές του shibari bondage σε τρία μοντέλα.

Στο Main Floor, όπου θα παρουσιαστούν τα φετιχιστικά αυτά shows, μουσική θα παίζουν ο Γιώργος Φακίνος, ο Rammlied και ο Graham Sugarlump Power. Στο Red Room του πάνω ορόφου, kinky παιχνίδι θα κάνουν η Domina Lola και η Paola Halita, με soundtrack το set του Dr. D.

Η τιμή εισόδου στο Venus in Furs του «Second Skin» είναι 5€ (με μπίρα ή energy drink).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.