Μία «Madama» σε αποπλανεί στην Τρούμπα

Με σκηνικό εμπνευσμένο από τη συνοικία όπως ήταν το ’60ο, και coctails με αμαρτωλά ονόματα το νέο bar της ομάδας του «Gazi College» έκανε μόλις opening στον Πειραιά.

Μία «Madama» σε αποπλανεί στην Τρούμπα

Η θρυλική συνοικία των κόκκινων φαναριών, που αποτελεί το επίκεντρο του bar-hopping στον Πειραιά, αποκτά ένα νέο bar, σαγηνευτικό και γεμάτο... αμαρτωλές υποσχέσεις. Το «Madama», από την ομάδα του «Gazi College», κάνει opening στην Τρούμπα (Μεραρχίας 9 & Φίλωνος 101, 2104174591) την Πέμπτη 3/12. Τη φαντασία εξάπτουν οι βαθυκόκκινοι τοίχοι (το σκηνικό, εμπνευσμένο από την εικόνα της συνοικίας το ’60 είναι δημιουργία των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη), τα cocktails με ονόματα όπως Naked, Miss Mulata, Lolita και Miss Lucifer (δημιουργίες του Διονύση Πολλάτου) και τα parties σε ανεβασμένη ένταση αργά το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα. Το «Madama» θα είναι ανοιχτό από τις 18:00, προσφέροντας, εκτός από ποτό, ποικιλίες με ισπανικό χαμόν, τυριά ή φρούτα, σαλάτα Caprese και πενταλογία κροστίνι. Μέχρι να βουτήξουμε κι εμείς στην αμαρτία, ας δούμε τις πρώτες φωτογραφίες από το χώρο...

Μία «Madama» σε αποπλανεί στην Τρούμπα - εικόνα 1

Μία «Madama» σε αποπλανεί στην Τρούμπα - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

"Villa Grigio": Κοκτέιλ αλά ιταλικά

Μπορεί ένα aperitivo bar να σε διακτινίσει στις ιταλικές ακτές ενώ δεν έχεις κουνήσει ρούπι από την Αθήνα;

Η Central Wine Fair επιστρέφει στην Αθήνα

Με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών, η Central Wine Fair 2022 έρχεται ξανά, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Γιώργο Καστρίτη (Cosmonauts), ποιος φέρνει το χάος στο "Club 22";

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο Chaos Festival, μιλάμε με έναν από τους διοργανωτές για το line up, το μέλλον της εγχώριας dance σκηνής αλλά και πώς θα απολαύσουμε (με ασφάλεια) τον διήμερο χορευτικό μαραθώνιο.

Η ιστορία και η συνταγή του Americano

Ο πατέρας του Negroni, η πορεία του στους αιώνες και η συνταγή του.

Πόσο έτοιμος νιώθεις για το πρώτο super premium gin;

Η Granikal φέρνει στην Ελλάδα το πολυβραβευμένο spirit Martin Miller’s Gin.

Ένας επτάωρος μουσικός μαραθώνιος στο Ωδείο Αθηνών

Οι Red Axes, Jay Jay και K.atou έρχονται για να χορέψουν την Αθήνα στο επόμενο των Κυριακάτικο Eden party του Plisskën Festival.