Tamarind

Το Tamarind έφερε μια αυθεντική ταϋλανδέζικη γωνιά στην πόλη κι έκανε προσιτές τις λεπτές γεύσεις και τα αρώματα της ταϋλανδέζικης κουζίνας.

Tamarind

Το Tamarind έφερε μια αυθεντική ταϋλανδέζικη γωνιά στην πόλη κι έκανε προσιτές τις λεπτές γεύσεις και τα αρώματα της ταϋλανδέζικης κουζίνας. Ακόμα περισσότερο, έκανε δημοφιλές το concept φαγητό+cocktail, με ένα μπαρ που έπαιζε -και παίζει- στα ίσα με το εστιατόριο. Χρώματα, διακοσμητικά στοιχεία και το δέντρο tamarind με τα χαρτάκια-ευχές της τοπικής παράδοσης, πάνε παρέα με τις μυρωδιές από lemongrass και φρέσκο κόλιαντρο από την κουζίνα του Ben Provis που βγαίνει από το μυθικό Σιάμ και δένουν γάντι με τα εξωτικά κοκτέιλ του σπεσιαλίστα στο είδος Γιάννη Ορφανού. Ζεστοί φωτισμοί κι αγαπημένα κινηματογραφικά τραγούδια ολοκληρώνουν μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει οικειότητα κι εξωτική γοητεία -ναι, είναι ιδανικό για sentimental καταστάσεις…

Αρχίστε μ΄ένα κλασικό Mai-Tai ή μια αρωματική golden margarita και ταξιδέψτε μ' ένα Mekhong Delta με το ομώνυμο ταϋλανδέζικο spirit, light coconut rum, mango, lime, vanilla ή συνοδέψτε τα ορεκτικά σας με ένα Bloody Yum Goong, μια παραλλαγή του Bloody Mary στο πνεύμα του χώρου, με lemongrass, kaffir lime και βραστή γαρίδα για στόλισμα. Ρωτήστε για τα pairings φαγητών-κοκτέιλς, πριν παραγγείλετε μια από τις must ταϋλανδέζικες σούπες, οπωσδήποτε ένα currie, περισσότερο ή λιγότερο spicy, και τα κλασικά Phad Thai noodles με tamarind sauce. Με λίγα λόγια, μια βόλτα από το Tamarind για ένα κοκτέιλ στο μπαρ ή ένα πιάτο, σε ταξιδεύει μακρυά από την καθημερινότητα φιλικά κι απλά.

Περισσότερες πληροφορίες

Tamarind, Thai Kitchen

Κεραμεικού 51, Μεταξουργείο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.