3 club openings στο Γκάζι

Το «Room 22», ένα νέο party στο «Spell» και το «The Apartment» σε νέο χώρο ανεβάζουν τους παλμούς του clubbing στο Γκάζι.

3 club openings στο Γκάζι

Η καρδιά του clubbing θα χτυπά φέτος στο Γκάζι και τους παλμούς της ανεβάζουν αυτό το weekend δύο club openings και ένα νέο party. Ολοκαίνουργιο το «Room 22» από την ομάδα του παλιού και αγαπημένου bar του «Mamaca’s», στην κλασική mainstream συνταγή του «Spell» η Heartbeat βραδιά των Rec και σε νέο χώρο το «The Apartment», απευθύνονται μεν σε διαφορετικό κοινό, αλλά αναδεικνύουν το Γκάζι σε βασικό προορισμό για clubbing… ή, απλώς, για μια «βουτιά» στην πιο ετερόκλητη λαοθάλασσα.

3 club openings στο Γκάζι - εικόνα 1
Ο νεαρόκοσμος του «Spell» σε χορευτική δράση

«Room 22»
Αγαπάει τη house, πατάει στις αναμνήσεις από τις χρυσές μέρες του clubbing, αλλά το προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Το βασικό team του αγαπημένου bar του «Mamaca’s» βρίσκεται πίσω από το «Room 22», που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 9/10. Βασικό υλικό η house μουσική – soulful για το warm up νωρίς το βράδυ, κλασική και σέξι μέσα στη νύχτα από μια στρατιά των γνωστότερων local DJs (Adrianos Papadeas, Christo Z, George Seragos, Manolaco, Sunday Soulman, Gus & Bonso, PhilipZ κ.ά.) και tech τις Πέμπτες. Πεδίο δράσης το κεντρικό dancefloor, το οποίο ενισχύεται με τρεις πριβέ χώρους, διαμορφωμένους με έπιπλα, καθρέφτες κ.λπ. για να προσφέρουν τη μεγαλύτερη άνεση σε παρέες των 6 ατόμων και άνω. Και στο βάθος ένας κήπος για chill out (ή προθέρμανση), από αυτούς που συναντάμε σε κάθε καλό club του εξωτερικού, όπου θα σερβίρονται κρασιά και tapas. Το «Room 22» υπόσχεται μια νέα clubbing εμπειρία σε μια πιάτσα που τη χρειάζεται οπωσδήποτε (Ιάκχου 22, Γκάζι).

«The Apartment»
Για την τέταρτη σεζόν του, που ξεκινάει το Σάββατο 10/10, το gay dance club μετακομίζει σε ένα χώρο δύο επιπέδων. Το Level 0 θα υποδέχεται τους θαμώνες από τις 22:00 με ανανεωμένη cocktail list και τους John John και Robin Skouteris (με τα mashups του) στα decks. Αργότερα, η δράση θα μεταφέρεται στο Level –1, όπου τη μουσική αναλαμβάνουν οι residents Kappa Nee και Nick A. Για τη «μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία» που έχει ετοιμάσει, η ομάδα του club κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, προσκαλώντας μας να τη ζήσουμε σ’ ένα opening «υπερπαραγωγή». (Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, Γκάζι)

3 club openings στο Γκάζι - εικόνα 2
Οι Rec οικοδεσπότες του Heartbeat στο «Spell»

Heartbeat στο «Spell»
Χαμός γίνεται από νεαρόκοσμο σ’ αυτό το τεράστιο club, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στα τέλη Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 10/10 προσθέτει άλλο ένα party στο πρόγραμμά του (Addiction την Παρασκευή, Sex Me Up την Κυριακή). Πρόκειται για το Heartbeat με οικοδεσπότες τους Rec, την pop/dance μπάντα που θα παρουσιάζει τη δική της live clubbing εκδοχή γύρω από τις επιτυχίες της με τα άπειρα χτυπήματα στο YouTube και όλα τα τρέχοντα R&B και EDM hits. Το Heartbeat θα εναλλάσσεται ανά δεκαπενθήμερο με το Exposé του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.