Summer Chaplin

Στo πιο cool street bar του κέντρου…παίζουν καινούρια cocktails

Summer Chaplin

Στo πιο cool street bar του κέντρου…παίζουν καινούρια cocktails

Summer Chaplin - εικόνα 1

Κάθε βράδυ το Chaplin, στο πεζόδρομο της Καλαμιώτου, γεμίζει με κόσμο που αναζητά τη διασκέδαση in the street! To σκηνικό στήνεται κάτω από την δροσιά των ψηλών δέντρων και υπό τους ήχους swing, jazz και rock n roll, σερβίρονται τα new entries cocktails. H καλοκαιρινή λίστα ακολουθεί την ίδια επιτυχημένη συνταγή και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα healthy cocktails.

Summer Chaplin - εικόνα 2

Δημιουργικά, πρωτότυπα και ευρηματικά μιξαρίσματα με βάση τα δημοφιλή superfoods. Ανάλογα, το ιπποφαές ζευγαρώνει με το ρούμι, τα γκότζι μπέρις με τη βότκα και το ακάι κάνει ντουέτο με το τζιν... και φυσικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μόνο αγαύης. Το σύνθημα για φέτος το καλοκαίρι είναι healthy life και στη διασκέδαση και αξίζει και με το παραπάνω! Τεστάρουμε το Black Love, ένα δροσερό cocktail από τον Άγιο Δομίνικο, από μαύρο ρούμι με καρυκεύματα μοσχοκάρυδου, πουρέ ανανά, καραμέλα και superfoods ή το Summer Time, με βότκα, λικέρ ροδάκινο, σπιτικό πουρέ ανανά, καρύδα και δυναμωτικό μάκα.

Chaplin Καλαμιώτου 16, Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες

Chaplin

Καλαμιώτου 16
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.