Reunion του «Tώρα K44» αυτό το Σάββατο

Με τις ομάδες που διαμόρφωσαν την ξέφρενη μουσική του ταυτότητα, το νεανικό spot του Γκαζιού, ξαναζωντανεύει στο Βυρσοδεψείο για ένα και μόνο βράδι.

Reunion του «Tώρα K44» αυτό το Σάββατο

Με τις ομάδες που διαμόρφωσαν την ξέφρενη μουσική του ταυτότητα, το νεανικό spot του Γκαζιού, ξαναζωντανεύει στο Βυρσοδεψείο για ένα και μόνο βράδι.

Reunion του «Tώρα K44» αυτό το Σάββατο - εικόνα 1

Ένα party από τα -όχι και τόσο- παλιά, θα αναβιώσει τον χορευτικό, νεανικό παλμό του «Τώρα Κ44» της οδού Κωνσταντινουπόλεως το οποίο διάκοψε τη λειτουργία του πέρυσι το καλοκαίρι. Αυτό το Σάββατο λοιπόν, το «Τώρα Κ44» επιστρέφει σε συνεργασία με την Goodbie Skateboards για μια βραδιά στον χώρο του «Βυρσοδεψείου». Οι resident ομάδες του «Τώρα Κ44», STFU , YSP! WSY! , Not Sober με το Bunt.gr συνοδευόμενοι από τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα παραγωγό D-Jahsta και το προσωπικό που όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν πίσω από τη μπάρα της Κωνσταντινουπόλεως θα είναι εκεί για να θυμηθούν τα παλιά. Επίσης θα προβληθεί σε πρώτη προβολή το καινούργιο video της Goodbie Skateboards «Joke of Tomorrow» σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεχαγιά, ενώ θα διοργανωθει και Βeer Pong Contest μέσα από το οποίο θα δωριστούν παλιά πράγματα του «Κ44» στους νικητές. Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 μ.μ. και η είσοδος κοστίζει € 5 (όσοι είναι εκεί πριν τις 11 μ.μ. δεν θα πληρώσουν είσοδο). Τέλος, θα υπάρχει λεωφορείο για δωρεάν μεταφορά από και προς τον σταθμό του μετρό Ελαιώνας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η ιστορία και η συνταγή του πιο δημοφιλούς cocktail στο Μεξικό

Μερικές γουλιές ιστορίας με αφορμή τη σημερινή World Paloma Day, συντροφιά με την Jose Cuervo Silver tequila.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/05/2024

Στέλιο Παπαδόπουλε, πώς θα φτιάξουμε την τέλεια Paloma;

Ζητήσαμε τη γνώμη του expert για ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά της εποχής μας, με αφορμή τη World Paloma Day.

Τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου πάνε Μαδρίτη

Τα The World's 50 Best Bars θα ανακοινωθούν στην ισπανική πρωτεύουσα στις 22 Οκτωβρίου 2024.

To δίδυμο των Mind Against επιστρέφει στην Αθήνα

Ένα από τα κορυφαία DJ acts στο χώρο της ηλεκτρονικής σκηνής έρχεται στο "Bolivar Beach Club".

To Athens Cocktail Festival & Week είναι και πάλι εδώ

Η μεγάλη φιέστα του cocktail επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά, για να μας υπενθυμίσει πόσο πολύ το κοινό της Αθήνας αγαπά το να βγαίνει στα μπαρ, να πίνει νόστιμα ποτά και να συμμετέχει σε φεστιβάλ.

5 techno πάρτι για αυτό το ΠΣΚ

Αν δεν έχετε ακόμη καταστρώσει τα πλάνα σας για το ερχόμενο παρασκευο-σαββατοκύριακο, τότε οι προτάσεις που ακολουθούν αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

22 αθηναϊκά μπαρ για τη σημερινή World Cocktail Day

Η 13η ημέρα του Μαΐου είναι πάντοτε μία καλή αφορμή για να βγούμε και να πιούμε.