Το «Dead Rabbit» στην Αθήνα

Ο δημιουργοί του διάσημου νεοϋορκέζικου cocktail bar έρχονται στην Αθήνα για ένα σεμινάριο πάνω στις τεχνικές και στην φιλοσοφία τους

Το «Dead Rabbit» στην Αθήνα

Ο δημιουργοί του διάσημου νεοϋορκέζικου cocktail bar έρχονται στην Αθήνα για ένα σεμινάριο πάνω στις τεχνικές και στην φιλοσοφία τους

Το «Dead Rabbit» στην Αθήνα - εικόνα 1

Δυο Ιρλανδοί, ο Jack Mc Garry και ο Sean Muldoon, αφήνουν την αγαπημένη τους πατρίδα και το bar του ξενοδοχείου Merchant στο οποίο εργάζονταν, και ξεκινάνε για το Μεγάλο Μήλο της Νέας Υόρκης για ν’ανοίξουν το δικό τους μπαρ. Ζούνε το δικό τους Αμερικάνικο όνειρο και μόλις ελάχιστα χρόνια μετά το παιδί τους που ακούει στο όνομα «Dead Rabbit», ανακηρύσσεται ως το καλύτερο της Αμερικής. Στην δε φετινή λίστα των World’s 50 Best Bars βρίσκεται στην θέση Νο 2 και όλοι πια περιμένουν το επόμενο βήμα των τρομερών παιδιών. Ο Jack Mc Garry το καλοκαίρι του 2013 ανακυρήσεται από το Tales Of the Cocktail ως ο Διεθνής Μπάρτεντερ της χρονιάς. Στα χέρια του έτερου Sean Muldoon, το μπαρ του ξενοδοχείου Merchant ανακηρύσσεται από το Tales Of the Cocktail το 2010 ως το καλύτερο cocktail bar.

Το «Dead Rabbit» στην Αθήνα - εικόνα 2

Προσκεκλημένοι του εμβληματικού αθηναϊκού cocktail bar «Baba Au Rum», οι δύο εμπνευσμένοι bartenders έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη μας την 1η Φεβρουαρίου για ένα σεμινάριο πάνω στις τεχνικές τους αλλά και την φιλοσοφία τους. Γιατί φύγανε από το Merchant, ποιά ήταν η έμπνευση τους και πως εξέλιξαν την ιδέα; Τι είναι τελικά το «Dead Rabbit Grocery & Grog», πώς λειτουργεί, πώς εξυπηρετεί τους πελάτες του, πώς σερβίρει τα ποτά του και γιατί τελικά είναι ίσως το καλύτερο μπαρ του κόσμου; Πως «χτίζουν» τον κατάλογο τους, πως σκέφτονται για να δημιουργήσουν νέα κοκτέιλ και τρόπους σερβιρίσματος; Και βέβαια σαν Ιρλανδοί, θα μιλήσουν για το αγαπημένο τους απόσταγμα το Ιρλανδικό Ουίσκι. Εκτός όμως από το σεμινάριο, οι δύο Ιρλανδοί θα κρατήσουν δυνάμεις μια guest εμφάνιση, το βράδυ της ίδιας μέρας, πίσω από τη μπάρα του «Baba Au Rum» .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου από τη 1 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο εστιατόριο «Fuga» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η τιμή παρακολούθησης είναι € 70 και η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο info@babaaurrum.com.

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.