Αυλαία για «Saint Solange» στην Ερμού

To νέο dance club που ανοίγει στις 21/11 στον χώρο του πρώην «Interni». Ποια θα είναι τα concept και τα party του;

Αυλαία για «Saint Solange» στην Ερμού

To νέο dance club που ανοίγει στις 21/11 στον χώρο του πρώην «Interni». Ποια θα είναι τα concepts και τα parties του;

Αυλαία για «Saint Solange» στην Ερμού - εικόνα 1

Ένα νέο dance club με έμφαση στην stylish πλευρά του clubbing ανοίγει το Σάββατο 21/11 στον χώρο του πρώην Interni στο πεζοδρομημένο τμήμα της Ερμού που συνδέει το Θησείο με το Γκάζι. To εγχείρημα ανήκει στον Ντένις Παπαγεωργίου (Rakkan, Tesoro Mio) ο οποίος θέλει να εστιάσει στην classy, sexy άποψη για το night out μέσα από θεματικά σκηνικά, ενδυματολογικά ευρύματα και υψηλής πιστότητας οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Αρχής γενομένης από τις 4/12 οι Πέμπτες θα λέγονται Thursday’s Freak Show, ένα party με spooky και underground διάθεση και extravagant διακόσμηση… καθώς και με DJs που θα παραμένουν «γρίφοι». Οι Παρασκευές με τίτλο Electro Sexual Fridays θα έχουν την υπογραφή της Smile team και του Johnny Gerongakis στο γνώριμο mainstream EDM ύφος του (ο ίδιος ο JG θα είναι ο πρώτος DJ που θα παίξει στο opening της Παρασκευής 21/11). Tα Σάββατα θα εμφανίζονται και guest DJs όπως ο Sharam Jey ο οποίος εμφανίζεται στις (22/11) καθώς και οι Deborah de Luka (11/12) και Εdu Ιmbernon (20/12) Επιλέον μία Kυριακή απόγευμα το μήνα η ομάδα Minotaur-Minotaur θα μας ξεναγεί στην «σκοτεινή πλευρά» της πόλης μέσα από τις δικές της μετακλήσεις.

Ερμού 152, Θησείο, 6947370145

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.