5 bars… για βραβείο ambience

Αν δεν βγαίνετε και πολύ συχνά και θέλετε να συντονιστείτε με το νυχτερινό παλμό της πόλης ακολουθούν διαχρονικοί αλλά και νέοι καυτοί προορισμοί – εγγύηση για ένα ποτό με ατμόσφαιρα. Τι είναι αυτό που τους κάνει μοναδικούς;

5 bars… για βραβείο ambience

Αν δεν βγαίνετε και πολύ συχνά και θέλετε να συντονιστείτε με το νυχτερινό παλμό της πόλης ακολουθούν διαχρονικοί αλλά και νέοι καυτοί προορισμοί – εγγύηση για ένα ποτό με ατμόσφαιρα. Τι είναι αυτό που τους κάνει μοναδικούς;

Dalliance House

5 bars… για βραβείο ambience - εικόνα 1

Πολυτελές, chic και γεμάτο ζωή, αυτό το all day café και bar δεν διακρίνεται μόνο για το κοσμικό κοινό και τα προχωρημένα cocktail του. Διαθέτει επίσης το χάρισμα να σου μεταδίδει μια οικεία σπιτική αίσθηση. Στεγάζεται άλλωστε σε ένα άριστα διατηρημένο νεοκλασικό σπίτι στο κέντρο της Κηφισιάς.

Ο Κύριος

5 bars… για βραβείο ambience - εικόνα 2

To πρόσφατο entry της πλατείας Μαβίλη μετέτρεψε το πρώην θρυλικό στέκι «Flower» σε ένα κομψότατο, ξενοδοχειακής πολυτέλειας και κοσμοπολίτικης αισθητικής bar, το οποίο οφείλετε να προτιμήσετε αν θέλετε να περάσετε το βράδυ σας με απαράμιλλο στιλ.

Gazarte

5 bars… για βραβείο ambience - εικόνα 3

Πολυχώρος με άποψη, το Gazarte αποτελεί την επικρατέστερη λύση για συναυλιακή έξοδο υψηλών jazz αξιώσεων, ενώ το υπερκείμενο bar-restaurant, είναι ένας από τους ομορφότερους χώρους στην Αθήνα με καλή μουσική και προνομιακή θέα στη φωτισμένη Τεχνόπολη και στην Ακρόπολη.

Theory

5 bars… για βραβείο ambience - εικόνα 4

Παρόλο που κρύβεταί σε μια στοά του κέντρου το Χαλανδρίου, πρόκειται για ένα πρωτοφανές success story για τη νυχτερινή σκηνή στη περιοχής. Το προσεγμένο αυτό casual στέκι με την όμορφη αυλή και την παιχνιδιάρική διακόσμηση αποτελεί προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ για το βράδυ προτείνει κεφάτη μουσική και σπιρτόζικα cocktails.

Τiki Αthens

5 bars… για βραβείο ambience - εικόνα 5

Αναβιώνει με τον καλύτερο τρόπο την δεκαετία του ’50 με ρετρό αναφορές, λεοπάρ καθίσματα, και πολύχρωμα εξωτικά cockail. Το tiki bar που θα μπορούσε να είναι και το δεύτερο σπίτι της Betty Page, προτείνει ωραία soul, funk και indie μουσική και διοργανώνει Κυριακάτικα live με καλά επιλεγμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Theory Bar And More

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι
  • Bars

Dalliance House (The)

Κυριαζή 19, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Κύριος

Δορυλαίου 4, Πλ. Μαβίλη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.