Τι γυρεύει ο παπαγάλος στο Παγκράτι;

Το νέο bar «Πάροτ» στον πεζόδρομο Τιμοθέου έχει για θέμα του τον παπαγάλο. Tres exotique!

Τι γυρεύει ο παπαγάλος στο Παγκράτι;

Ειδικά όταν ένα bar είναι εμπνευσμένο από το πιο εξωτικό πουλί, τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει από το να ανοίξει μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αυτό έκανε και το «Πάροτ», το νέο entry της Τιμοθέου στο Παγκράτι το οποίο έκανε αισθητή την παρουσία του καταλαμβάνοντας τον χώρο του πρώην «Jazzamor» και βγάζοντας στον πεζόδρομο εκείνες τις καλτ καρέκλες καφενείου με τα χρωματιστά λάστιχα. Στη διακόσμηση του μικρού του εσωτερικού χώρου, δεσπόζει η πράσινη ταπετσαρία με παπαγάλους, η οποία είναι φτυστή το εξώφυλλο του δίσκου «Sketches of An Island» του Mark Barrott o έγραψε αρκετές ώρες πτήσης στο καλοκαιρινό ipod της στήλης. Υπάρχουν επίσης καδράκια με θέμα τον παπαγάλο ενώ τα φωτιστικά πάνω από το bar έχουν τη μορφή κλουβιού!

Τι γυρεύει ο παπαγάλος στο Παγκράτι; - εικόνα 1

Η default μουσική του «Πάροτ» κινείται σε soul και funk ύφος, δεν αποκλείεται όμως να ακούσετε brit pop και indie από τη στιγμή που ο Ντίνος, ο barman και συνιδιοκτήτης του bar, έχει κάνει την θητεία του στη μπάρα του «Use». Πράγμα που σημαίνει ότι τώρα που το bar της Καρύτση έχει κατεβάσει δια παντός τα ρολά του, οι θαμώνες του θρυλικού indie bar θα περάσουν να πουν ένα «γεια». Στα θετικά επίσης σημειώστε και τις προσιτές τιμές με τα απλά ποτά να κοστίζουν € 5 και τα κοκτέιλ € 7.

Με εξαίρεση το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου το «Πάροτ» θα είναι ανοιχτό όλο το μήνα.
Τιμοθέου 7, Παγκράτι, 2108211800

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.