16 DJs αποτίνουν φόρο τιμής στα Jungle Parties

Tα θρυλικά parties του Χρίστου Καλοπήτα φέρνουν μαζί στο «Bios» DJs διαφορετικών γενεών και μουσικών καταβολών την Παρασκευή 25/4 

16 DJs αποτίνουν φόρο τιμής στα Jungle Parties

Σε ανάμνηση των φημισμένων κινητών Jungle Parties του Χρίστου Καλοπήτα που άφησαν εποχή στο clubbing της πόλης, 16 DJs της Αθήνας από διαφορετικές μουσικές σκηνές ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα party – φόρο τιμής. Ένα μεγάλο line-up που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν της χορευτικής μουσικής, από djs που είτε τα έζησαν και δεν τα ξεχνούν, είτε λυπούνται που δεν πρόλαβαν τα Jungle, και θα παίξουν αφιλοκερδώς, θα σας προσφέρει ένα πάρτι διαφορετικό από τα άλλα, την Παρασκευή 25/4 στο Bios. Μουσική θα παίξουν οι Anna Mystic,Junior X, Blend Mishkin, Raggaprincess, Lo-Fi, A@H2O, Pascal, Mr Denniz, Petros Floorfiller, Chevy, Leon Segka, DJ Harris, Junior Sp, Palov, Jeph One και Thanos. Το σύνολο των εσόδων της βραδιάς θα δοθεί στον Χρίστο Καλοπήτα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και στέγασης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.