«Warehouse»: νέο food, wine & cocktail bar στα Εξάρχεια

Φτιαγμένο από μεταποιημένα έπιπλα και αντικείμενα, το «Warehouse», το νέο all day spot που άνοιξε στα Εξάρχεια, έχει το χάρισμα να σε κάνει να νιώθεις άνετα και να αράζεις με τις ώρες

«Warehouse»: νέο food, wine & cocktail bar στα Εξάρχεια

Φτιαγμένο από μεταποιημένα έπιπλα και αντικείμενα, το «Warehouse», το νέο all day spot που άνοιξε στα Εξάρχεια, έχει το χάρισμα να σε κάνει να νιώθεις άνετα και να αράζεις με τις ώρες. Βγάζει κάτι χαλαρό και ατημέλητο, είναι όμως ταυτόχρονα άνετο και περιποιημένο. Κι έχει τον τρόπο του να σε κρατήσει. Ξεκινάει από το πρωί με έντονο και γευστικό καφέ, ενώ για τη συνέχεια της ημέρας ο κατάλογός του περιλαμβάνει περισσότερες από 80 ετικέτες κρασιού (οι τριάντα από αυτές σερβίρονται και σε ποτήρι) καθώς και αρκετά κοκτέιλ τα οποία επιμελήθηκε ο mixologist Αχιλλέας Καραουλάνης (αρκετά από αυτά είναι classics του Μεσοπολέμου). Όλα αυτά μπορείς να τα συνοδεύσεις τσιμπώντας κάτι ελαφρύ (κυρίως μπρουσκέτες και ορεκτικά), ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι να ζωντανέψει με την προσθήκη DJ sets και μικρών lives. Και κάτι σπάνιο: το «Warehouse» είναι ένα από τα ελάχιστα μαγαζιά του είδους του όπου το κάπνισμα στ' αλήθεια δεν επιτρέπεται.
Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια, 6986214872

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse

Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.