Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village

1

Σίκουελ της πιο επιτυχημένης ταινίας στα γιαπωνέζικα χρονικά, η οποία όμως είναι απλώς η συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων με τον ίδιο ήρωα. Για τους φανατικότερους των φαν και μόνο.

Demon Slayer. Kimetsu No Yaiba To The Swordsmith Village

Το "Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba" είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής γιαπωνέζικη σειρά manga του Κογιουχάρου Γκοτούγκε, η οποία μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση ως σίριαλ 26 επεισοδίων, ακολουθούμενη από την κινηματογραφική ταινία "Demon Slayer: Mugen Train" (2019), η οποία αναδείχτηκε στην εμπορικότερη όλων των εποχών στην Ιαπωνία!
Η ιστορία τους αφορά τον νεαρό Ταντζίρο Καμάντο, ο οποίος προσπαθεί να γίνει δαιμονοκτόνος, αφού η οικογένειά του σφαγιάστηκε και η μικρότερη αδερφή του μετατράπηκε σε δαίμονα. Μόνο που το σίκουελ του "Mugen Train" είναι απλώς η συρραφή τριών… τηλεοπτικών επεισοδίων (στο πέρασμα από την πρώτη στη δεύτερη σεζόν) με καταιγιστική δράση, εντυπωσιακό σχεδιασμό και προσχηματική αφηγηματική συνέπεια. Για τους φανατικότερους των φαν της "Demon Slayer" μυθολογίας και μόνο.

Ιαπωνία. 2023. Διάρκεια: 110΄. Διανομή: THE FILM GROUP

Περισσότερες πληροφορίες

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village

1
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 110 '
  • Χαρούο Σοτοζάκι

Αφού η οικογένειά του δολοφονήθηκε και η αδερφή του μετατράπηκε σε δαίμονα, ο Ταντζίρο Καμάντο θα ενταχθεί στο Σώμα Φονιάδων Δαιμόνων για να την επαναφέρει στην ανθρώπινη μορφή της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.