Οι Άγγελοι του Τσάρλι

0,5

Ξεκούδουνο reboot της διάσημης τηλεοπτικής σειράς ως κωμική φεμινιστική περιπέτεια. Υπόδειγμα λάθος κάστινγκ, κακογραμμένων αστείων, παιδιάστικης πλοκής και ξέπνοων, παλιομοδίτικων σκηνών δράσης.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι

Σχέδιο ετών, που περνούσε από τα χέρια του ενός σεναριογράφου στου άλλου, το reboot των τηλεοπτικά διάσημων «Αγγέλων του Τσάρλι» πήρε τελικά το πράσινο φως όταν το ανέλαβε εξολοκλήρου (ως παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτις) η σταρ Ελίζαμπεθ Μπανκς, περιζήτητη μετά την –πίσω από την κάμερα– επιτυχία της «Pitch Perfect 2». Τα βασικά συστατικά τόσο του σίριαλ όσο και των δύο ταινιών του ΜακΤζι στις αρχές των ’00s, δηλαδή κατασκοπική ίντριγκα, χιούμορ, δράση, γκάτζετ και σέξι κορίτσια, εκσυγχρονίζονται τώρα απλοϊκά, φέρνοντας το girl power σε πρώτο πλάνο: το ιδιωτικό πρακτορείο «επικίνδυνων αποστολών» του Τσάρλι Τάουσεντ έχει εξαπλωθεί πλέον παγκοσμίως.

Δύο από τις ικανότερες υπαλλήλους του όμως βρίσκονται μπλεγμένες σε μια σκοτεινή συνωμοσία, την οποία προσπαθούν να διαλευκάνουν με τη βοήθεια της προϊσταμένης τους και μιας νεαρής επιστήμονος. Αλλά όλα πάνε στραβά, απ’ όπου κι αν τα πιάσεις, σε μια ξεκούδουνη κωμική φεμινιστική περιπέτεια, υπόδειγμα λάθος κάστινγκ, κακογραμμένων αστείων, παιδιάστικης πλοκής και ξέπνοων, παλιομοδίτικων σκηνών δράσης. Βλέποντάς την, ο ΜακΤζι θα αισθάνεται σαν να σκηνοθέτησε την «Περσόνα»…

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 118΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι Άγγελοι του Τσάρλι

Charlie’s Angels
0,5
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 118 '
  • Ελίζαμπεθ Μπανκς

Το ιδιωτικό πρακτορείο «επικίνδυνων αποστολών» του Τσάρλι Τάουσεντ έχει εξαπλωθεί πλέον παγκοσμίως. Δύο από τις ικανότερες υπαλλήλους του όμως βρίσκονται μπλεγμένες σε μια σκοτεινή συνωμοσία, την οποία προσπαθούν να διαλευκάνουν με τη βοήθεια της προϊσταμένης τους και μιας νεαρής επιστήμονος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.