Beast

2,5

Ράσελ Κρόου, ρεαλιστικές σκηνές πάλης, κλιμακούμενη αγωνία, ένας ήρωας ενάντια στο παρελθόν του κι όλα τα κλισέ που αγαπάμε στις ταινίες πάλης φέρνουν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα.

Beast

Ο Πάτον Τζέιμς είναι ένας σκληρά εργαζόμενος οικογενειάρχης με ένα σημαδεμένο παρελθόν: ήταν πρώην πρωταθλητής του MMA αλλά παραιτήθηκε οριστικά όταν ένας καβγάς τον έστειλε στη φυλακή. Όταν ένας αγώνας στέλνει στο νοσοκομείο τον μικρό του αδερφό, που ακολούθησε τα χνάρια του, ο Πατ λαμβάνει μια δελεαστική πρόταση. Συγκεκριμένα, του προσφέρουν εκατό χιλιάδες δολάρια για να αγωνιστεί μια τελευταία φορά ενάντια στον μεγάλο του αντίπαλο. Με τον αδερφό του να έχει ένα τεράστιο χρέος και τη γυναίκα του να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί, ο Πατ αποδέχεται μια πρόταση που δεν θα έρθει χωρίς κανένα προσωπικό κόστος.

Κάθε ταινία για τα αθλήματα πάλης που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει έναν ήρωα με ένα κατεστραμμένο παρελθόν. Εδώ ο πρωταγωνιστής έχει τα δικά του πάθη και αδυναμίες, είναι όμως ώριμος πια να αντιμετωπίσει τα λάθη του. Ρεαλιστικές σκηνές πάλης, η απαραίτητη αγωνία για την έκβαση του αγώνα κι ένας δωρικός Ράσελ Κρόου συνθέτουν μια άξια προσοχής ταινία που δεν αποχωρίζεται τα κλισέ του είδους.

ΗΠΑ, Αυστραλία. 2026. Διάρκεια: 97΄. Διανομή: TANWEER

Περισσότερες πληροφορίες

Beast

2,5
  • Περιπέτεια
  • 2026
  • Διάρκεια: 114 '
  • Τάιλερ Άτκινς

Ένας πρώην πρωταθλητής του ΜΜΑ δέχεται να παλέψει ξανά με τον μεγαλύτερο αντίπαλό του, μετά από έναν αγώνα που έστειλε τον αδερφό του στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε το ΠΣΚ στα θερινά σινεμά

Όλες οι νέες ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους από τις 20 Αυγούστου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/08/2026

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ είναι η "Πιο Πλούσια Γυναίκα στον Κόσμο"

Η κορυφαία Γαλλίδα σταρ μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο υποδύθηκε την πρωταγωνίστρια του "σκανδάλου Μπετανκούρ", ρόλο ο οποίος της χάρισε ακόμα μια υποψηφιότητα για βραβείο Σεζάρ.

"Back in the USSR": Μια εβδομάδα σοβιετικού σινεμά στη Ριβιέρα

Το καθιερωμένο αφιέρωμα της Ριβιέρας σε ταινίες της Σοβιετικής Ένωσης φέτος περιλαμβάνει από την φιλμογραφία του Αντρέι Ταρκόφσκι έως το αριστουργηματικό "Έλα να Δεις".

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (20-26/08)

Όλες οι κορυφαίες επιλογές που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.

Απόψε (21/08) βλέπουμε το "Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη" με ελεύθερη είσοδο

Βραδιές θερινού σινεμά με ελεύθερη είσοδο διοργανώνει το ΚΠΙΣΝ, μετατρέποντας τον ανοιχτό του χώρο σε έναν ξεχωριστό κινηματογραφικό προορισμό.

"Φιόρδ": Πώς γεννήθηκε η ιστορία πίσω από τον φετινό Χρυσό Φοίνικα;

Το "Φιόρδ" έρχεται στους κινηματογράφους από τις 20 Αυγούστου κι εμείς ανατρέχουμε στην έμπνευση του σεναρίου, βασισμένο σε αληθινές υποθέσεις

Δείτε αποκλειστικό βίντεο από το νέο "Insidious: Έξω από το Απώτερο "

Όσα λένε η ηθοποιός Λιν Σάιε και ο σκηνοθέτης Τζέικομπ Τσέις για την έκτη προσθήκη στο διάσημο franchise τρόμου.