Options Cinemas: 3-Hour Flash Sale με εισιτήρια στα 5.90€

Μια νέα προσφορά ανακοινώνουν τα Options Cinemas, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να αποκτήσει εισιτήρια σε ειδική τιμή.

Options Cinemas

Τα Options Cinemas ανακοινώνουν μια ειδική προσφορά περιορισμένης διάρκειας, το "3-Hour Flash Sale", την Τρίτη 1η Απριλίου. Από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., το κοινό θα μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-tickets) στην τιμή των 5.90€ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας options-cinemas.gr.

Η διαδικασία είναι απλή:

  • Ισχύει αποκλειστικά για διαδικτυακές αγορές
  • Διαθέσιμη μόνο από τις 6-9 μ.μ.
  • Τα εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβολές από Δευτέρα έως Παρασκευή
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αγορών

Options Cinemas: 3-Hour Flash Sale

Η προσφορά καλύπτει όλες τις ταινίες, είτε προβάλλονται ήδη είτε βρίσκονται σε προπώληση. Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται τίτλοι όπως "Ένας απλός άνθρωπος" με τον Τζέισον Στέιθαμ, "Minecraft: The Movie", "Τα επτά πέπλα" με την Αμάντα Σέιφιλντ, "Εμείς" για τον Bloody Hawk και "Η Χιονάτη" της Disney.

Τα Options Cinemas συνεχίζουν να προσφέρουν προσιτές επιλογές στους σινεφίλ, μέσα από δράσεις όπως η Black Friday, η Popcorn Day και η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τρεις ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα options-cinemas.gr και να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους στην προνομιακή τιμή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Η Θάλασσα τον Χειμώνα" έρχεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η νέα ταινία του Νίκου Κορνήλιου μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της στα φεστιβάλ της χώρας, έρχεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος για δύο ξεχωριστές προβολές. Πρωταγωνιστούν οι Αδελαϊδα Κατσίδε, Βαγγέλης Ρόκκος, Παρθενόπη Μπουζούρη και Δημήτρης Παπαγιάννης

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/04/2026

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (02-08/04)

Όλες οι κορυφαίες ταινίες που δεν θέλετε να χάσετε στη μεγάλη οθόνη αυτή την εβδομάδα.

Μετά την Σπασμένη Φλέβα, άλλη μια ελληνική ταινία βραβεύεται στο Σαν Φρανσίσκο

Ο "Κόκορας" του Τάσου Γερακίνη "πετάει", κατακτώντας Βραβείο Κοινού από το 23ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Φρανσίσκο. Η ταινία κυκλοφορεί στα Ελληνικά σινεμά από την TFG

Στην Εύη Καλογηροπούλου αρέσει να βγάζει τα πράγματα από το πλαίσιό τους

Με εικαστικό παρελθόν και δυο βραβευμένες διεθνώς μικρού μήκους, η σκηνοθέτιδα του "Gorgona" μιλάει για την τολμηρή, σέξι και κοινωνικά αλληγορική φαντασία της, η οποία ανακατεύει αυθάδικα και πρωτότυπα τα κινηματογραφικά είδη.

Επιτέλους έχουμε τρέιλερ για το "Backrooms" - Όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο horror της Α24

Μια viral φωτογραφία στο ίντερνετ, ένας 20χρονος YouTuber στην πρώτη του μεγάλου μήκους σκηνοθετική απόπειρα, ο Τσιετέλ Ετζιοφόρ, η Ρενάτε Ρέινσβε κι ένα πολλά υποσχόμενο τρέιλερ.

Ο Damiano Micheletto δεν έκανε μια ταινία για τον Βιβάλντι, αλλά για τον Αντόνιο και τις "αόρατες" γυναίκες μουσικούς

Με αφορμή το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Damiano Michieletto με τη ταινία Primavera, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μίλησε στο "α" για τις προκλήσεις, τις εμπειρίες που κατέκτησε και την σχέση του με τον ελληνικό πολιτισμό

Τα βραβεία του 26ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος

Διαβάστε αναλυτικά ποιες ταινίες κέρδισαν στο φετινό 26ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος.