Ψηφίστε την καλύτερη ταινία του 2023 και κερδίστε 64 σινεφίλ δώρα!

Αναδείξτε τα κορυφαία φιλμ της χρονιάς και διεκδικήστε συλλεκτικά κινηματογραφικά δώρα.

Σινεμά

Οι Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν, οι υποψηφιότητες των Όσκαρ οριστικοποιούνται καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές και οι ενώσεις των επαγγελματιών του σινεμά και των κριτικών έχουν δημοσιοποιήσει τις ταινίες που επέλεξαν ως καλύτερες της χρονιάς που μας πέρασε... Τώρα ο λόγος ανήκει σε εσάς, τους αναγνώστες του "α" και του athinorama.gr, για να αναδείξετε τις δικές σας καλύτερες ταινίες του 2023.

Ψηφίστε τις καλύτερες ταινίες του 2023 και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το "α" για να κερδίσετε πλούσια κινηματογραφικά δώρα.

Οφείλουμε να σημειώσουμε πως κάθε χρονιά η δεκάδα των αναγνωστών του "α" βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα του athinorama.gr, διαβάζεται φανατικά και αναδεικνύει μια πολυσυλλεκτική, αναπάντεχη ομάδα ταινιών.

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην φόρμα συμμετοχής στη ψηφοφορία, στην οποία βρίσκονται ΟΛΕΣ οι ταινίες που κυκλοφόρησαν στις αθηναϊκές αίθουσες από την 1/1/2023 έως τις 31/12/2023 (εξαιρούνται φυσικά οι επανακυκλοφορίες).

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου (12 μ.) με τη δημοσίευση του top-10 των αναγνωστών και την ανακοίνωση των τυχερών που κερδίζουν τα δώρα. Μέχρι στιγμής, το "α" εξασφάλισε 64 δώρα για τους αναγνώστες του.

Ψήφισε εδώ τις 10 καλύτερες ταινίες του 2023 και μπες στην κλήρωση για τα πλούσια δώρα.

Τα δώρα και οι νικητές της ψηφοφορίας των καλύτερων ταινιών του 2023:

30 κάρτες Αθηνόραμα Club

κάρτα αθηνόραμα club 2024

Το αθηνόραμα Club είναι μια μοναδική πρωτοβουλία του "αθηνοράματος", ένα club μελών που δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να απολαμβάνουν έξυπνα και πιο οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα. Συνεργάζεται με εκατοντάδες χώρους από όλο το φάσμα της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της πολιτιστικής ζωής της πόλης, στους οποίους περιλαμβάνονται και μερικές από τις καλύτερες κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης, εξασφαλίζοντας για τα μέλη του ειδικές τιμές και εκπτώσεις μέχρι και 50%.

Τα ονόματα των τυχερών είναι:
KANDRIS PANAGIOTIS
KARASARLIDOU SIMELA
KOUSTAS KONSTANTINOS
NIKOLAOU MARIA STELLA
PSPAKOSTAS VANGELIS
SKORDILI SOPHIA
TENTZERAKI ELPINIKI
TSAPALAS KOSTAS
VAROUCHAKI ELEFTHERIA
VEL KOS
VRENTZOU MARIA
ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΕΛΛΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ ΤΑΝΙΑ
ΑΡΩΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΗΛΙΟΣ
ΓΟΥΝΑΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΓΡΙΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΖΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΚΟΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΟΥΚΟΥΤΟΣ ΜΑΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΛΙΑΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΑΚΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΡ ΧΡΥΣΑ

Κωδικοί για ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στο Cinobo

CINOBO NEW SITE COLLECTIONS

Δέκα (10) άτομα θα κερδίσουν από έναν (1) κωδικό για ένα μήνα δωρεάν Cinobo. Μια προσφορά του Cinobo.

Τα ονόματα των τυχερών είναι:
ΜΑΡΟΥΛΗ ΤΟΝΙΑ
ΜΑΥΡΟΥΚΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΤΗ ΜΟΣΧΟΥΛΑ
ΜΠΙΛΙΡΑΚΗ ΝΤΕΝΙΑ
ΜΠΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΟΥΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΝΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΝΙΚΑΚΗ ΝΙΚΟΛ
ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Πακέτο δώρων από τις ταινίες "Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου",  "Στο Στοιχείο τους", "The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο", "Ευχή"

πακέτο δώρων best 24_1

Ένα (1) άτομο κερδίζει μία (1) τσάντα tote και ένα (1) μπρελόκ από την ταινία "Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου", μία (1) τσάντα πλάτης από την ταινία "Στο Στοιχείο τους", ένα (1) καπέλο από την ταινία "The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο" και μία φιγούρα από την ταινία "Ευχή". Μια προσφορά της Feelgood Entertainment.

Το όνομα του τυχερού είναι:
ΠΙΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Πακέτο δώρων από τις ταινίες "Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου" και "Ευχή"

πακέτο δώρων best 24_2

Δύο (2) άτομα κερδίζουν από μία (1) τσάντα tote από την ταινία "Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου" και μία (1) φιγούρα από την ταινία "Ευχή". Μια προσφορά της Feelgood Entertainment.

Τα ονόματα των τυχερών είναι:
ΡΟΝΤΟ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΝΝΟΣ

Πακέτο δώρων από τις ταινίες "Ένα Ταξίδι για Πάπιες", "Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα", "Fast X" και "Ευχή"

πακέτο δώρων best 24_3

Ένα (1) άτομο κερδίζει ένα (1) καπέλο και ένα (1) τετράδιο από την ταινία "Ένα Ταξίδι για Πάπιες", μία (1) περούκα από την ταινία "Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα", ένα (1) αυτοκόλλητο αυτοκινήτου από την ταινία "Fast X" και μία (1) φιγούρα από την ταινία "Ευχή". Μια προσφορά των εταιριών Tanweer και Feelgood Entertainment.

Τα όνομα του τυχερού είναι:
ΤΟΛΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

Πακέτο δώρων από την ταινία "Ένα Ταξίδι για Πάπιες"

Ένα Ταξίδι για Πάπιες

Ένα (1) άτομο κερδίζει ένα (1) παγούρι και αυτοκόλλητα, ένα (1) σετ γραφικής ύλης και ένα (1) στολίδι από την ταινία "Ένα Ταξίδι για Πάπιες". Μια προσφορά της εταιρίας Tanweer.

Τα όνομα του τυχερού είναι:
ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Πακέτο δώρων από τις ταινίες "Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο", "The Flash", "Γουόνκα" και "Κριντ ΙΙΙ"

πακέτο δώρων best 24_4

Ένα (1) άτομο κερδίζει μία (1) πετσέτα θαλάσσης από την ταινία "Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο", ένα (1) T-shirt (XL) από την ταινία "The Flash", μία (1) τσάντα tote από την ταινία "Γουόνκα" και ένα (1) φούτερ (XXL) από την ταινία "Κριντ III". Μια προσφορά της εταιρίας Tanweer.

Τα όνομα του τυχερού είναι:
ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΜΥΡΤΩ

Πακέτο δώρων από τις ταινίες "Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο" και "The Flash"

Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο κριτική

Ένα (1) άτομο κερδίζει ένα (1) παγούρι και ένα (1) φούτερ (M) από την ταινία "Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο" και ένα (1) τετράδιο από την ταινία "The Flash". Μια προσφορά της εταιρίας Tanweer.

Τα όνομα του τυχερού είναι:
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΛΟΥΚΑΣ

Η παραλαβή των δώρων γίνεται από τα κεντρικά γραφεία του Αθηνοράματος (Λεωφ. Κηφισίας 40, Μαρούσι, 15125) σε ώρες και μέρες για τις οποίες θα ενημερωθούν οι νικητές μέσω e-mail. Σχετικά με τις κάρτες Αθηνόραμα Club, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".