Για επικό τέλος μας προετοιμάζει το τρέιλερ του «Stars Wars: The Rise of Skywalker»

Η γαλαξιακή τριλογία ολοκληρώνεται με κρότο και μπόλικες δόσεις συγκίνησης.

Για επικό τέλος μας προετοιμάζει το τρέιλερ του «Stars Wars: The Rise of Skywalker»

Και ο τίτλος αυτού, «Stars Wars: The Rise of Skywalker»! Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του τελευταίου κεφαλαίου της διαγαλαξιακής επικής τριλογίας ξεκινά και επίσημα, μετά την αποκάλυψη του πρώτου τρέιλερ για το επεισόδιο ΙΧ χθες στο Σικάγο και το Star Wars Celebration.

Χωρίς να αποκαλύπτονται πολλά, στο τρέιλερ κλέβει την παράσταση η Ρέι ολομόναχη στην έρημο κρατώντας το χαρακτηριστικό μπλε φωτόσπαθο, αλλά και το πλάνο της Κάρι Φίσερ ως Πριγκίπισσα Λέια να την αγκαλιάζει. Σύμφωνα με τον Τζ. Τζ. Έιμπραμς, σκηνοθέτη και της πρώτης ταινίας («Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»), στο «Rise of Skywalker» ενσωματώθηκαν αχρησιμοποίητα πλάνα της αξέχαστης ηθοποιού από παλαιότερα γυρίσματα.

Ο Έιμπραμς, ο οποίος επιστρέφει στο τιμόνι των «Star Wars» μετά το αδίκως διχαστικό «Οι Τελευταίοι Jedi» του Ρίαν Τζόνσον, δήλωσε σχετικά με την ολοκλήρωση της τριλογίας: «Χωρίς να θέλω να το γρουσουζέψω ή να ακουστώ υπέρμετρα αισιόδοξος, νιώθω πως έχουμε στα χέρια μας κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Είμαι ανακουφισμένος που ολοκληρώθηκε η ταινία, και ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να την κάνω. Περισσότερο από όλα όμως είμαι ενθουσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα».

Στην ταινία εμφανίζονται νέοι στο franchise ηθοποιοί, όπως ο πρόσφατα υποψήφιος για Όσκαρ Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ («Θα Μπορούσες Ποτές να με Συγχωρέσεις;») και η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Americans», Κέρι Ράσελ. Φυσικά τους βασικούς ρόλους κρατάνε οι Ντέιζι Ρίντλεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Τζόν Μπογιέγκα και Όσκαρ Άιζακ, ενώ αναμένεται να δούμε ξανά τον Μαρκ Χάμιλ ως Λουκ Σκαϊγουόκερ.

Θα είναι όμως το επεισόδιο ΙΧ το τελευταίο στο σύμπαν των «Star Wars»; Φυσικά και όχι, μιας και ήδη ετοιμάζεται μια ολοκαίνουρια τριλογία από τον Τζόνσον, στη νέα πλατφόρμα Dinsey+ αναμένεται η πρεμιέρα της σειράς «The Mandalorian», την ώρα που οι δημιουργοί του «Game of Thrones» Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις βάζουν τα θεμέλια μιας ανεξάρτητης σειράς ταινιών. Το ερώτημα, βέβαια, πότε θα κυκλοφορήσουν όλα αυτά παραμένει αναπάντητο.

Μέχρι τότε απολαύστε το τρέιλερ του «Stars Wars: The Rise of Skywalker» εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".