Ο οσκαρικός Ρόμπερτ Ντιβάλ μιλάει για τη συμμετοχή του στις «Χήρες» (video)

Δείτε αποκλειστικά στο «α» τον σπουδαίο ηθοποιό να περιγράφει την εμπειρία των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Στιβ ΜακΚουίν.

Ο οσκαρικός Ρόμπερτ Ντιβάλ μιλάει για τη συμμετοχή του στις «Χήρες» (video)

Με μια καριέρα που διανύει έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ εκ των οποίων μία νίκη, και εμφανίσεις σε αριστουργήματα όπως «Σκιές και Σιωπή» (Ρόμπερτ Μάλιγκαν, 1962), «Ο Νονός» (Φράνσις Φορντ Κόπολα, 1972), «Το Δίκτυο» (Σίντεϊ Λιούμετ, 1976) και «Αποκάλυψη Τώρα» (Φράνσις Φορντ Κόπολα, 1979), ο Ρόμπερτ Ντιβάλ μπορεί να υπερηφανεύεται πως ήταν παρών σε μερικές από τις σπουδαιότερες στιγμές του αμερικάνικου σινεμά.

Σε ηλικία 87 ετών σήμερα, ο βετεράνος ηθοποιός κάνει επιλεκτικές κινηματογραφικές εμφανίσεις, μελετώντας προσεκτικά σε ποιες παραγωγές δέχεται να συμμετάσχει. Μία από αυτές ήταν οι «Χήρες», η νέα ταινία του ταλαντούχου δημιουργού Στιβ ΜακΚουίν. Σε αυτήν υποδύεται έναν πολύπειρο και σκληροτράχηλο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος θέλει να δει το γιο του (Κόλιν Φάρελ) να τον διαδέχεται στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του ΜακΚουίν να είναι στην ταινία, αλλά και για τη συνολική εμπειρία των γυρισμάτων, πατήστε πλέι στο βίντεο που ακολουθεί και εξασφάλισε αποκλειστικά το «α»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/05/2024

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.

The Big Father

Απίστευτα αδέξια και σκανδαλωδώς αφελής κοινωνική σάτιρα, στην οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσεις τα ηθελημένα από τα ακούσια αστεία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9/5

Η επιστροφή ενός επικού franchise και ένα διχαστικό arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι αξέχαστοι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου στο σινεμά

Αποχαιρετούμε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.