Το τελικό τρέιλερ του «Justice League» στα καλύτερα της εβδομάδας!

Η ελίτ των υπερηρώων, ένα ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό Ντένις Χόπερ και δύο ελληνικές ταινίες στα καλύτερα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Το τελικό τρέιλερ του «Justice League» στα καλύτερα της εβδομάδας!

Η ελίτ των υπερηρώων, ένα ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό Ντένις Χόπερ και δύο ελληνικές ταινίες στα καλύτερα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Justice League



Με μια γκρουβάτη διασκευή του «Come Together» των Beatles το τελικό τρέιλερ του «Justice League» συστήνει τον ήρωες της ομάδας έναν προς έναν, ενώ αποκαλύπτει και τον αντίπαλό τους Steppenwolf.

Along for the Ride



Το ντοκιμαντέρ του Νικ Έμπελινγκ ανατρέχει στην ταραχώδη καριέρα του «τρελού του Χόλιγουντ» μα ανεπανάληπτου ηθοποιού και σκηνοθέτη Ντένις Χόπερ. Το 1969 ταρακούνησε συθέμελα το αμερικανικό κατεστημένο με το ανατρεπτικό «Easy Rider», ταινία που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο πλάι των Πίτερ Φόντα και Τζακ Νίκολσον, η πρώτη που απεικόνισε στον κινηματογράφο την κουλτούρα των χίπιδων και των συμμοριών με μοτοσικλέτες που ζούσαν στις παρυφές του νόμου. Ακολούθησε το πυρετώδες και αταξινόμητο «The Last Movie», και αργότερα μια πλειάδα χαρακτηριστικών ρόλων σε ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών όπως «Ένας Αμερικάνος Φίλος» του Βιμ Βέντερς και το «Μπλε Βελούδο» του Ντέιβιντ Λιντς (που μας έμαθε ότι ο Χόπερ δεν πίνει Heineken).

Bright



Νέο τρέιλερ της φιλόδοξης παραγωγής του Netflix που σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Άγερ («Ομάδα Αυτοκτονίας», «Fury») με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ. Η sci-fi αστυνομική περιπέτεια διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου πλάσματα που μοιάζουν με ξωτικά και ορκ συνυπάρχουν με τους ανθρώπους. Στο τρέιλερ δράση και χιούμορ περισσεύουν, μένει να φανεί πόσο πετυχημένο θα βγει τελικά το πείραμα.

Slice



Με την ατάκα «είστε έτοιμη να τεμαχιστείτε;» συστήνεται το αντισυμβατικό και ευφυές τρέιλερ της ανεξάρτητης τρομο-κωμωδίας «Slice». Άλλη μια ανακάλυψη της διαρκώς ανήσυχης Α24, η οποία βασίζεται στο διαδικτυακό παιχνίδι «Line Rider» (παίξτε το εδώ) και έχει ως ήρωα έναν ντελιβερά.

Πολυξένη



Ένα δράμα εποχής για τον ανέφικτο έρωτα σκηνοθετεί η Δώρα Μασκλαβάνου. Η Κάτια Γκουλιώνη («Σύμπτωμα») ενσαρκώνει μια ορφανή Ελληνίδα η οποία μεγαλώνει υπό την προστασία μιας πλούσιας ελληνικής οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη. Όταν πεθάνει ο θετός της πατέρας και κληρονομήσει την περιουσία του, θα ερωτευτεί ένα νεαρό Τούρκο και τότε θα συγκρουστεί τα μέλη της οικογένειας.

Ussak



Ο Κυριάκος Κατζουράκης σκηνοθετεί μια ιστορία ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί στην απάθειά τους και μια μέρα ξυπνούν για να διεκδικήσουν μια διαφορετική ζωή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".