Δείτε τα 4+1 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Τι κάνει ο Τζέιμι Λάνιστερ στη φυλακή (με μούσι);

Δείτε τα 4+1 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Προσεχώς στις σκοτεινές αίθουσες ο Μαύρος Πάνθηρας της Marvel, ο Νικολάι «Τζέιμι Λάνιστερ» Κόστερ - Βαλντάου μπαίνει στη στενή κι ένας αξιαγάπητος «Φερδινάνδος» ανάμεσα στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

Black Panther



Ο υπερήρωας Black Panther (Τσάντγουικ Μπόουζμαν) αποκτά δική του ταινία, στην οποία αμέσως μετά από τα γεγονότα του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» επιστρέφει στην πατρίδα του τη Γουακάντα στην Αφρική όπου αντιμετωπίζει διπλό κίνδυνο κάθιως αμφισβητείται η εξουσία του και η χώρα απειλείται με αφανισμό. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ταλαντούχος Ράιαν Κούγκλερ («Μια Στάση πριν το Τέλος», «Creed») ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον ηθοποιό Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

Flatliners



Ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του Τζόελ Σούμαχερ δια χειρός Νιλς Άρντεν Όπλεβ δημιουργού του πρωτότυπου «Το Κορίτσι με το Τατουάζ», με πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων βρίσκουμε την Έλεν Πέιτζ και το Ντιέγκο Λούνα που πρωταγωνίστησε στο πρόσφατο spin-off «Rogue One: A Star Wars Story». Η υπόθεση αφορά μια ομάδα φοιτητών ιατρικής οι οποίοι, ως άλλοι δόκτορες Φράνκενστάιν, επιθυμούν να λύσουν το γρίφο της μετά θάνατον ζωής σταματώντας για λίγα λεπτά την καρδιά τους. Τα πειράματά τους σύντομα εκτροχιάζονται, και τα σύνορα μεταξύ ζωής και θανάτου μπλέκονται επικίνδυνα.

Brigsby Bear



Synth και νοσταλγία για τη χαμένη παιδική φαντασία κυριαρχούν στο σουρεαλιστικό τρέιλερ της ταινίας που ξάφνιασε στο Φεστιβάλ του Σάντανς με πρωταγωνιστή το γνωστό από το Saturday Night Live ηθοποιό Κάιλ Μούνι.

Shot Caller



Ο Νικολάι Κόστερ - Βαλντάου δίασημος για το ρόλο του ως Τζέιμι Λάνιστερ στην επική σειρά φαντασίας «Game of Thrones» καταλήγει στη φυλακή μετά από ένα ατύχημα που του κοστίζει την οικογένειά του, και πρέπει να μείνει πάση θυσία ζωντανός έτσι συνεργάζεται με συμμορίες για να επιβιώσει.

Ferdinand



Ο αξιαγάπητος ταύρος Φέρντιναντ που δεν τολμά να πειράξει ούτε μυρμήγκι, έπειτα από μια παρεξήγηση απομακρύνεται από τον κόσμο των ανθρώπων οι οποίοι μέχρι εκείνη τη στιγμή τον είχαν στην καρδιά τους, κι έτσι προσπαθεί να αποδείξει πως παρά το επιβλητικό παρουσιαστικό του είναι άκακος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.