Δείτε τον ολοκαίνουργιο Αστερίξ με το αθηνόραμα club

H κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 για να δείτε το νέο animation που μας ταξιδεύει για μια ακόμη φορά στο ανυπότακτο γαλατικό χωριό «Αστερίξ. Η Κατοικία των Θεών».

Δείτε τον ολοκαίνουργιο Αστερίξ με το αθηνόραμα club

Αφού κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να υποτάξουν τους πεισματάρηδες Γαλάτες με τη δύναμη των όπλων, οι Ρωμαίοι αποφασίζουν να τους κατακτήσουν με το roman way of life, χτίζοντας ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών δίπλα στο ανυπότακτο χωριό. H περιπέτεια «Αστερίξ. Η Κατοικία των Θεών», μια από τις καλύτερες της διάσημης σειράς κόμικς, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε ένα ξεκαρδιστικό animation.

Δείτε το ολοκαίνουργιο animation που μας ταξιδεύει για μια ακόμη φορά στο ανυπότακτο γαλατικό χωριό στους κινηματογράφους Ιντεάλ, Αθήναιον, Άτταλος Digital Cinema, Φοίβος Digital Cinema, Αθήναιον Cinepolis και Δημ. Κιν. Σινεάκ χρησιμοποιώντας την προνομιούχο κάρτα αθηνόραμα club. Δείξτε την κάρτα σας στο ταμείο και πληρώστε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη μόνο €5 (μέχρι 2 άτομα ανά κάρτα )! Ενημερωθείτε και για τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Αστερίξ. Η Κατοικία των Θεών»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Καλοκαίρι στον "Ελληνικό Κόσμο" με εκπαιδευτικά προγράμματα και δημιουργικά εργαστήρια

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια που συνθέτουν ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία τους.

Επαγγελματικός προσανατολισμός: Πώς μπορούν τα παιδιά να επιλέξουν το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν;

Η εργασιακή σύμβουλος Ειρήνη Ανδριώτη έδωσε τις χρήσιμες συμβουλές της στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την σημασία του για παιδιά, αλλά και ενήλικες.