Αλεξάνδρα

€ 8,00, Δευτ., Τρ. € 6,00. Άνεργοι, φοιτ. & άνω των 65 € 6,00. ΑμεΑ, παιδιά € 5,00. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,00.

Ταινίες / Προβολές

Ανθρωπίστρια Βρικόλακας Αναζητά Αυτοκτονικό Άτομο

3
  • Φαντασίας

Η νεαρή Σασά είναι ένας βρικόλακας που δεν μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο, ώστε να καλύψει την ανάγκη της για αίμα. Οι εξοργισμένοι γονείς της τής δίνουν τελεσίγραφο και τότε παρουσιάζεται ο Πολ. Ένας μοναχικός έφηβος με τάσεις αυτοκτονίας, ο οποίος είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει.

Προβολές

Δευτ.-Τετ.: 23.00

Μικρά Πρόστυχα Γράμματα

2
  • Κομεντί

Όλα κυλούν ήσυχα στην παραθαλάσσια αγγλική πόλη του Λίτλχαμπτον, μέχρι που η συντηρητική γεροντοκόρη Ίντιθ αρχίζει να λαμβάνει ανώνυμα γράμματα γεμάτα επιθετικές βωμολοχίες. Υπεύθυνη θεωρείται η εξωστρεφής Ιρλανδή γειτόνισσά της Ρόουζ, αλλά η αστυνόμος Μος υποψιάζεται ότι η αλήθεια μπορεί να είναι διαφορετική.

Προβολές

Δευτ.-Τετ.: 21.00

Πάφιν Ροκ Νέες Φιλίες

  • Animation

Η εξαφάνιση του τελευταίου αυγού της σεζόν κάτω από περίεργες συνθήκες, οδηγεί την Ούνα και τους φίλους της να ξεκινήσουν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να προσπαθήσουν να το σώσουν πριν μια μεγάλη καταιγίδα χτυπήσει το Πάφιν Ροκ και βάλει το νησί σε κίνδυνο.

Προβολές

Σάβ., Κυρ.: 21.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Σκοτώστε τον Βενσάν

3
  • Δραματική

Ο Βενσάν είναι ένας απλός γραφίστας, ο οποίος αρχίζει να δέχεται απρόκλητες και βίαιες επιθέσεις από αγνώστους. Τα περιστατικά πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα, αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει τη δουλειά του και το Παρίσι και να καταφύγει στο εξοχικό του.

Προβολές

Πέμ., Παρ.: 23.15

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Hit Man

3,5
  • Κωμωδία

Ένας καθηγητής κολεγίου, ο οποίος συνεργάζεται με την αστυνομία της Νέας Ορλεάνης για να παγιδεύει όσους θέλουν να διαπράξουν τον τέλειο φόνο, γοητεύεται από μια όμορφη και απεγνωσμένη γυναίκα που θέλει να δολοφονήσει τον άντρα της.

Προβολές

Πέμ., Παρ.: 21.00, Σάβ., Κυρ. 22.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα