Ραντεβού στο AVENUE για τα πιο μαγικά Στρουμφοχριστούγεννα!

Νέα καταστήματα και στολισμένες βιτρίνες δημιουργούν το πιο ζεστό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη.

Στρουμφογιορτή Avenue

Το AVENUE, στολισμένο και λαμπερό, ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλες τις οικογένειες που θα το επισκεφθούν για τις γιορτινές τους αγορές. Νέα καταστήματα και στολισμένες βιτρίνες δημιουργούν το πιο ζεστό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη.

Όπως κάθε χρονιά, το AVENUE ετοίμασε και φέτος την πιο χαρούμενη, την πιο μοναδική γιορτή για τους μικρούς του φίλους. Μια λαμπερή "Στρουμφογιορτή" περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλές ψηφιακές εκπλήξεις που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Στρουμφογιορτή Avenue

Από τις 15 Δεκεμβρίου και για τρία τριήμερα (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε στρουμφάκια για να λύσουν ένα μεγάλο μυστήριο: "Πού χάθηκε ο σάκος του Αϊ Βασίλη;"

Στρουμφογιορτή Avenue

Στρουμφογιορτή Avenue

Παιδιά και συνοδοί εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου "ζωντανεύει" μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων η εικόνα του Μπαμπαστρούμφ, για να δώσει τις πρώτες οδηγίες για τη λύση του μυστηρίου. Κι έτσι η περιπέτεια ξεκινάει μέσα από μια μοναδική διαδρομή εικονικής πραγματικότητας με πολλές VR εκπλήξεις, μέσω της οποίας τα παιδιά οδηγούνται στο Στρουμφοχωριό. Εκεί, βρίσκουν τον σάκο και παίρνουν το πτυχίο του Στρουμφοξωτικού, καθώς και γιορτινά δώρα για να θυμούνται αυτή την περιπέτεια για πάντα. 

Smurfs Avenue

Εμπορικό Κέντρο AVENUE, Λεωφ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι. Τ. 2106100901
Facebook, YouTube

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.