Χριστούγεννα στο PLAYMOBIL FunPark!

Το πιο μαγικό ταξίδι για φέτος τις γιορτές έχει μοναδικό προορισμό την Κηφισιά κι έναν παιδότοπο πολύ διαφορετικό από όσους έχετε επισκεφτεί.

PLAYMOBIL FunPark

Ο παράδεισος κάθε μικρού λάτρη των PLAYMOBIL, των αγαπημένων φιγούρων που γίνονται όχημα για τη ζωηρή φαντασία κάθε παιδιού, ντύνεται στα γιορτινά του και περιμένει να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους για το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι. Στο PLAYMOBIL FunPark, τον πιο ξεχωριστό παιδότοπο από όσους έχετε επισκεφτεί ως τώρα, τα παιδιά - από 18 μηνών έως 12 ετών - θα βρουν τις αγαπημένες τους γωνιές στα 1.100τμ του χώρου αλλά και τους επτά συνολικά PLAYMOBIL κόσμους, όπου θα παίξουν με τις ώρες και θα περάσουν μαγικές στιγμές.

Playmobil Funpark

O ευρύχωρος παιδότοπος είναι οργανωμένος ανά θεματολογία αλλά και ανά ηλικιακή κατηγορία παιδιών, αφού τα μικρότερα παιδάκια (από 18 μηνών έως 3 ετών) έχουν το δικό τους διαμορφωμένο χώρο για να παραμένουν ασφαλή την ώρα του παιχνιδιού. Το σίγουρο είναι ότι - από την εποχή των δεινοσαύρων και το Αρχηγείο της Αστυνομία, μέχρι τους Πειρατές της Καραϊβικής - κάθε παιδί θα βρει το ιδανικό μέρος για να αναπτύξει τις φανταστικές ιστορίες του.

Playmobil Funpark

Φυσικά, τις μέρες των Χριστουγέννων - πέρα από τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού ανάμεσα σε ζωολογικούς κήπους, κουκλόσπιτα και παλάτια, μεταξύ άλλων, και παρέα με πειρατές, ιππότες, πριγκίπισσες, νεράιδες και άλλες πολύχρωμες φιγούρες - φοβερές εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες του PLAYMOBIL FunPark. Ο Δεκέμβριος, ο πιο μαγικός μήνας του χρόνου, έχει πρωταγωνιστές τον Άγιο Βασίλη, τα σκανταλιάρικα ξωτικά αλλά και τις μικρές νεράιδες, που θα είναι εκεί για να φωτογραφηθούν και θα ακούσουν τις ευχές των μικρών φίλων τους.

PLAYMOBIL FunPark

Όσο για τους γονείς και τους συνοδούς των παιδιών τα τραπεζάκια του Lechuza Café, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον παιδότοπο, είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα ελαφρύ σνακ. Το PLAYMOBIL FunPark είναι ανοιχτό καθημερινά ακόμα και τις μέρες των γιορτών, ενώ επίσης, διαθέτει δωρεάν, υπόγειο parking. Επιπλέον, ο παιδότοπος διαθέτοντας σύγχρονο σχεδιασμό που ακολουθεί διεθνείς δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες να παίζουν ανέμελα και με ασφάλεια στους χώρους του.

PLAYMOBIL FunPark
Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, 145 64 Κηφισιά,
17ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-8000018 ή στείλτε e-mail στο funpark@playmobil.gr
Είσοδος ΑμεΑ: Δωρεάν με την επίδειξη κάθε νόμιμου πιστοποιητικού

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.