Πασχαλινά εργαστήρια στο Μουσείο Πειραμάτων

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικά και διασκεδαστικά εργαστήρια με πειράματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας.

Πασχαλινά Εργαστήρια του Μουσείου Πειραμάτων

Οι πασχαλινές διακοπές πλησιάζουν και θα φέρουν την χαρά της επιστήμης στα παιδιά με τα Πασχαλινά Εργαστήρια του Μουσείου Πειραμάτων. Από τις 14 Απριλίου έως τις 17 Απριλίου, σε έναν χώρο σύγχρονο, ασφαλή και πολύ οικείο για τα παιδιά, το Μουσείο Πειραμάτων διοργανώνει εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών.

Οι μικροί επισκέπτες θα κάνουν πειράματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας με αβγά και άλλα υλικά, θα παίξουν με πασχαλινούς αβγοκαταπέλτες και θα κάνουν όμορφες αναμνηστικές κατασκευές.

Τα Πασχαλινά Εργαστήρια #1 (14/4), #2 (15/4), #3 (16/4), #4 (17/4) είναι αυτοτελή, με τις επιστημονικές δραστηριότητες να είναι διαφορετικές ανά ημέρα (η συμμετοχή στο Πασχαλινό Εργαστήριο #2 δεν προϋποθέτει συμμετοχή στο #1, το ίδιο και για τα αντίστοιχα των επόμενων ημερών).

Στον χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων ή ροφημάτων στους χώρους αναμονής. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης στα 2109761030, 2107210105, καθημερινές 8.30 π.μ.-2 μ.μ. ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mouseiopeiramaton@gmail.com ή μέσω ηλεκτρονικής κράτησης στο www.mouseiopeiramaton.gr

Κόστος συμμετοχής: 12€/άτομο και 10€/άτομο, για αδέλφια ή φίλους

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Κάθε Κυριακή κάνουμε family walks στο Μουσείο Γουλανδρή

Ένας μικρός περίπατος στον μεγάλο κόσμο της μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης λαμβάνει χώρα τις Κυριακές με το νέο πρόγραμμα του Μουσείου Γουλανδρή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/01/2026

Eκπαιδευτικά προγράμματα για κάθε ΣΚ του Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Οι Μύθοι του Αισώπου, ο Γύρος του Κόσμου, αλλά και ο εορτασμός των Αποκριών συναντώντας από κοντά τον Βασιλιά Καρνάβαλο περιμένουν τα παιδιά.

Τα παιδιά ανακαλύπτουν το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου παίζοντας με χώμα και νερό

Ξεκινά σήμερα, Κυριακή 18 Ιανουαρίου, το πρώτο εργαστήριο του νέου κύκλου εικαστικών εργαστηρίων "Στον Πύργο του Εργοστασίου" για νέους ηλικίας από 3 ετών.

Μια φάλαινα, ένα σαλιγκάρι και ο χειμωνόσπινος μας περιμένουν στο Μουσείο Γουλανδρή

Η δημιουργική απασχόληση γίνεται οικογενειακή υπόθεση με δράσεις που συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη μάθηση της φυσικής ιστορίας.

Τα "Βιβλιοπαιχνίδια" της Εθνικής Βιβλιοθήκης κάνουν παιχνίδι την ανάγνωση για τους μικρούς φίλους

Με τις δράσεις "Κι αν σε χάσω;" και "Βουτιά στα βαθιά" τα παιδιά ηλικίας 7-10 ετών θα γίνουν ήρωες ιστοριών ανακαλύπτοντας τη μαγεία ενός βιβλίου.

Tα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιανουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα πρώτα εργαστήρια του 2026 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης είναι αφιερωμένα στις μόνιμες εκθέσεις.

Ποια είναι "Η κρυφή συνταγή της γιαγιάς";

Ένα διαδραστικό παιχνίδι γρίφων για παιδιά στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ναυπλίου.