Ανακαλύπτοντας τις νέες τεχνικές των εικαστικών τεχνών στο φετινό Summer Camp του Ιδρύματος Γουλανδρή

Τα παιδιά ηλικίας 6-10 ετών θα καλλιεργήσουν την οπτική τους αντίληψη μέσα από την επαφή τους με σημαντικά έργα τέχνης της Συλλογής του Ιδρύματος.

Summer Camp 2024 στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Για μια ακόμη χρονιά, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή καλωσορίζει μαζί με τα παιδιά το καλοκαίρι 17-21 και 25-28 Ιουνίου. Στο φετινό summer camp τα παιδιά ηλικίας 6-10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν αξέχαστα δημιουργώντας και ανακαλύπτοντας καθημερινά νέες τεχνικές και εφαρμογές των εικαστικών τεχνών, εξερευνώντας τη ζωγραφική και τη γλυπτική, την κεραμική τέχνη αλλά και τη μουσική.

Μέσα από ένα δημιουργικό και πολυαισθητηριακό ταξίδι αναζήτησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα παιδιά θα καλλιεργήσουν την οπτική τους αντίληψη μέσα από την επαφή τους με σημαντικά έργα τέχνης της Συλλογής του Ιδρύματος. Ο συνθέτης και διευθυντής των Μουσικών Σχολών του Ωδείου Φίλιππος Τσαλαχούρης θα ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Παράλληλα άλλος ένας αγαπημένος προορισμός, ο Εθνικός Κήπος, θα αποτελέσει σταθμό και πηγή έμπνευσης για ζωγραφικές συνθέσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με το φυσικό μας περιβάλλον.

Α' κύκλος: 17-21/6 

Κόστος συμμετοχής 1ου κύκλου: 120€
Κόστος 1ου κύκλου για Family Members: 96€

Β' κύκλος: 25-28/6 (4 ημέρες)

Κόστος συμμετοχής 2ου κύκλου: 100€
Κόστος 2ου κύκλου για Family Members: 80€

Οι γονείς που επιθυμούν να στείλουν 2 παιδιά στο Summer Camp δικαιούνται έκπτωση 20%. Για την χρήση της έκπτωσης και την αγορά των μειωμένων εισιτηρίων επικοινωνείστε στο education@goulandris.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Καλοκαίρι στον "Ελληνικό Κόσμο" με εκπαιδευτικά προγράμματα και δημιουργικά εργαστήρια

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια που συνθέτουν ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία τους.

Επαγγελματικός προσανατολισμός: Πώς μπορούν τα παιδιά να επιλέξουν το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν;

Η εργασιακή σύμβουλος Ειρήνη Ανδριώτη έδωσε τις χρήσιμες συμβουλές της στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την σημασία του για παιδιά, αλλά και ενήλικες.