Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τις Απόκριες στο "Paraga"

Τέσσερις αποκριάτικες παραστάσεις με συστατικά τον αυτοσχεδιαστικό λόγο, το σύγχρονο χιούμορ, την εκλεπτυσμένη σάτιρα, δια στόματος των περίτεχνων σκαλιστών φιγούρων, τη διάδραση και τη ζωντανή μουσική.

Ο Ρομπέν των Δασών προστάτης των φτωχών © Deb Studio

Ο Τάσος Κώνστας, οι χάρτινοι ήρωές του και οι Paraga Band, μας περιμένουν στο
γνωστό Κυριακάτικο ραντεβού (25/2 και 3, 10, 17/3 στις 12 μ.μ.), με μια νέα αποκριάτικη παράσταση, ένα διαφορετικό καρναβάλι μέσα αλλά και έξω απ΄ το πανί, στo "Paraga".

Τα φώτα στο πανί ανάβουν και στην παράγκα του Καραγκιόζη ετοιμάζονται για την Αποκριά. Ο Χατζηαβάτης, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας, ο Μορφονιός, μέχρι και ο Μπάρμπα- Γιώργος, καταφθάνουν να γιορτάσουν παρέα με τον Καραγκιόζη , την Αγλαΐα και τα Κολλητήρια, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς. Έξω από το πανί οι μικροί και μεγάλοι φίλοι τους μασκαρεμένοι, συμμετέχουν στο γλέντι με τους ήχους των Paraga Band.

Καραγκιόζης

Τέσσερις αποκριάτικες παραστάσεις με συστατικά τον αυτοσχεδιαστικό λόγο, το σύγχρονο χιούμορ, την εκλεπτυσμένη σάτιρα δια στόματος των περίτεχνων σκαλιστών φιγούρων, τη διάδραση και τη ζωντανή μουσική. Μια οικογενειακή ψυχαγωγική εμπειρία σε μια παράσταση θεάτρου σκιών – γιορτή για τις ελληνικές παραδόσεις. Μετά την παράσταση ακολουθεί αποκριάτικο Καραγκιοζοεργαστήρι για τους μικρούς επίδοξους καραγκιοζοπαίχτες και χαλάρωση στο "Paraga Bar" για τους συνοδούς τους.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Paraga

Καλλιρρόης 89

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο Πέτρος και ο λύκος" για δύο ακόμα παραστάσεις στην Paraga

Μετά τις sold out παραστάσεις, το μουσικό παραμύθι για παιδιά άνω των 3 που ανέβασε το Κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου, συνεχίζει στο Paraga για δύο ακόμη εμφανίσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.