Εργαστήριο χορού για παιδιά από τις Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της ΕΛΣ

Τα παιδιά 4 έως 12 ετών θα εξερευνήσουν τη σχέση της μουσικής με την κίνηση και θα συν-δημιουργήσουν τη δική τους χορογραφία αντλώντας έμπνευση από έργα κλασικής μουσικής και όπερας.

Εργαστήριο χορού 'Ακου'

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προσκαλούν παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών και τους γονείς τους στο εργαστήριο χορού "Άκου", μια διασκεδαστική βουτιά στις ποιότητες, στις αισθήσεις και στις υφές κίνησης που διεγείρει η μουσική, στις 15, 22, 29 Ιανουαρίου, 5 και 12 Φεβρουαρίου 2024 (6-8 μ.μ.). Με τη συνοδεία του Κώστα Γιαξόγλου στο πιάνο και του Χρυσόστομου Μπουκάλη στο κοντραμπάσο, η Βιτόρια Κωτσάλου θα παρακινήσει τους/τις συμμετέχοντες/ουσες να εξερευνήσουν τη σχέση της μουσικής με την κίνηση και να συν-δημιουργήσουν τη δική τους χορογραφία αντλώντας έμπνευση από έργα κλασικής μουσικής και όπερας. 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών, ενώ θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του καλλιτεχνικού αποτελέσματος στο κοινό που θα συνθέσουν οι προσκεκλημένοι των συμμετεχόντων/ουσών. 

Υποβολή συμμετοχής από τις 30 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 10 Ιανουαρίου 2024 εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο Πέτρος και ο λύκος" για δύο ακόμα παραστάσεις στην Paraga

Μετά τις sold out παραστάσεις, το μουσικό παραμύθι για παιδιά άνω των 3 που ανέβασε το Κουκλοθέατρο της Αλεξίας Αλεξίου, συνεχίζει στο Paraga για δύο ακόμη εμφανίσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.