"Χρόνης Μπότσογλου. Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης": Ξεναγήσεις και παιδικά εργαστήρια στο Μουσείο της Άνδρου

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά διαφορετικών ηλικιών καθώς και οικογενειακές ξεναγήσεις.

Χρόνης Μπότσογλου Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, από την Τετάρτη 2 Αυγούστου, ξεκινάει μια σειρά ξεναγήσεων για το κοινό στην αναδρομική έκθεση του Χρόνη Μπότσογλου, που παρουσιάζεται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο. Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά διαφορετικών ηλικιών καθώς και οικογενειακές ξεναγήσεις.

Ξεναγήσεις στην έκθεση "Χρόνης Μπότσογλου - Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης" σε ελληνικά και αγγλικά. Για όλο τον Αύγουστο 

Οι ξεναγήσεις για το κοινό έχουν διάρκεια περίπου 40’ και πραγματοποιούνται μέχρι και τα τέλη Αυγούστου καθημερινά στις 12.00 στα ελληνικά και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα στα αγγλικά. Παράλληλα, το Μουσείο εξυπηρετεί αιτήματα για ομαδικές και ιδιωτικές ξεναγήσεις κατόπιν συνεννόησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Δημιουργικά εργαστήρια στην έκθεση "Χρόνης Μπότσογλου - Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης" για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών Έως τις 20 Αυγούστου 2023

Έως τις 20 Αυγούστου υλοποιούνται επίσης τρία διαφορετικά εκπαιδευτικά παιδικά προγράμματα: για παιδιά ηλικίας 3-4 ετών και έναν συνοδό (Αυτό που κρύβει η βαλίτσα!, κάθε Σάββατο 6.00-7.00μ.μ), για παιδιά 5-7 ετών (Ανάγλυφα τοπία, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 6.00-7.15μ.μ) και για παιδιά 8-12 ετών (Το ατελιέ του καλλιτέχνη, κάθε Σάββατο 7.30-8.45μ.μ). Πραγματοποιούνται και οικογενειακές ξεναγήσεις, κατόπιν συνεννόησης.

Χρόνης Μπότσογλου Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης 

Ο Χρόνης Μπότσογλου (1941-2022) ήταν ένας από τους σημαντικότερους παραστατικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής τέχνης. Στην αναδρομική έκθεση του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή παρουσιάζονται μέχρι την 1 Οκτωβρίου περισσότερα από εκατό έργα, σχέδια με μολύβι, παστέλ, ελαιογραφίες, ακουαρέλες, μπρούντζινα, ορειχάλκινα και γύψινα, τα οποία καλύπτουν την περίοδο από το 1953 έως το 2018, ξεδιπλώνοντας περισσότερα από εξήντα πέντε χρόνια μιας εξαιρετικά γόνιμης καλλιτεχνικής διαδρομής.

Παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα: Αυτό που κρύβει η βαλίτσα! (για παιδιά 3-4 ετών και έναν συνοδό): Κάθε Σάββατο 6.00-7.00μ.μ, έως 19/08 Ανάγλυφα τοπία (για παιδιά 5-7 ετών): Kάθε Τετάρτη & Παρασκευή 6.00-7.15μ.μ, έως 18/08 Το ατελιέ του καλλιτέχνη (για παιδιά 8-12 ετών): Kάθε Σάββατο 7.30-8.45μ.μ, έως 19/08

infoΜουσείο Σύγχρονης Τέχνης ,Οδός Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Χώρα Άνδρου | 2/7-1/8 | Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη-Κυριακή: 11.00-15.00 & 18.00-21.00, Δευτέρα: 11.00-15.00, Τρίτη: κλειστά

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Θεατρικό ταξίδι με τη συμμετοχή της Ορνιθολογικής Εταιρείας στο θέατρο Σταθμός

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, η Τίρα ταξιδεύει στο Θέατρο Σταθμός για μια ξεχωριστή παράσταση με τη Hippo Theatre Group και την Ορνιθολογική Εταιρεία, φέρνοντας θέατρο, παιχνίδι και οικολογική δράση σε μικρούς και μεγάλους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Χριστούγεννα με τον Μικρό Νότο στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης"

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος μας λέει τα κάλαντα φέτος τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο "Ραφτάκο των λέξεων" και την ολοκαίνουργια "Ντενεκεδούπολη ξανά! Το μεγάλο ταξίδι του Μελένιου".

Η Τζένη Κόλλια για τον πιο πολύχρωμο "Φιλάργυρο" των παιδιών

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια Τζένη Κόλλια, που υπογράφει μαζί με τον Μιχάλη Σιώνα τον "Φιλάργυρο" του Μολιέρου για παιδιά, στο Θέατρο "Τζένη Καρέζη".

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος γιορτάζει τα Χριστούγεννα

Δείτε όλες τις δωρεάν δράσεις που προσφέρει η ΕΒΕ στους χώρους της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος": δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, βιωματικά εργαστήρια για ενήλικες, παραδοσιακά κάλαντα.

Οι νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

20 νικητές επιλέχθηκαν από 1.514 έργα συνολικά έργα τα οποία θα τυπωθούν στις χριστουγεννιάτικες κάρτες της Πρεσβείας.

Γιορτάστε τα "Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στην Κούβα" με τον Ηλία Καρελλά

Ο θίασος του Ηλία Καρελλά μάς ταξιδεύει σε εξωτικό προορισμό για τα Χριστούγεννα του 2025, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.