To summer camp της Τεχνόπολης επιστρέφει

Τέσσερις εβδομάδες γεμάτες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, πρωτότυπα εργαστήρια, δημιουργικά παιχνίδια και άλλες απίθανες δράσεις περιμένουν τα παιδιά 6-11 ετών στο κέντρο της πόλης.

summer camp

Τα 10 χρόνια Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου φέρνουν με το αγαπημένο Summer Camp στην Τεχνόπολη για να προσφέρει στα παιδιά 6-11 ετών ακόμη ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης. Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio, έχουν σχεδιάσει ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα προσφέρει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία δημιουργικής απασχόλησης στους μικρούς φίλους.

summer camp

Για δέκατη χρονιά, το Summer Camp στην Τεχνόπολη ξεκινά όταν κλείσουν τα σχολεία κι έτσι από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έρχονται τέσσερις εβδομάδες (πενθήμερα) με απίθανες δράσεις που αρχίζουν καθημερινά στις 8 π.μ. και ολοκληρώνονται στις 4 μ.μ..

summer camp

Φέτος, τα παιδιά εμπνέονται από τα βασικά χρώματα του φωτός και συμμετέχουν σε μοναδικές εκπαιδευτικές δράσεις που υπόσχονται ανέμελες στιγμές ψυχαγωγίας. Παιχνίδια εξερεύνησης και μυστηρίου στο μουσείο, εικαστικά εργαστήρια STEAM, πειράματα φυσικών επιστημών, θεατρικό παιχνίδι, ομαδικά αθλητικά παιχνίδια στην αυλή, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις σχεδιασμένες από τα ίδια τα παιδιά και εκπαιδευτικές βόλτες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κάθε εβδομάδας.

summer camp

Οι θεματικές εβδομάδες του Summer Camp διαμορφώνονται ως εξής:

1η εβδομάδα | 19-23/6 | Πράσινα άλογα
2η εβδομάδα | 26-30/6 | Μπλε παντού
3η εβδομάδα | 03-07/7 | Στα κόκκινα
4η εβδομάδα | 10-14/7 | Λευκός καμβάς

Κόστος ανά εβδομάδα: 140€ | Κρατήσεις: στα τηλ. 2130109325, 2130109300

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.