Οι νέοι τίτλοι των εκδόσεων Μεταίχμιο που θα αγαπήσουν τα παιδιά

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις νέες ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες για τους μικρούς βιβλιοφάγους.

Νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Οι 6 νέες παιδικές εκδόσεις από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν στους λιλιπούτειους αναγνώστες γνώση και διασκέδαση. 

Το μυστικό της Όχι Όχι (Ρία Φελεκίδου)

Το μυστικό της Όχι Όχι

Αν αγαπήσατε τον βασιλιά Ναι Ναι, θα λατρέψετε την πριγκίπισσα Όχι Όχι. Αν αγαπήσετε πρώτα την Όχι Όχι, θα λατρέψετε σίγουρα και τον βασιλιά Ναι Ναι! Για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά!

Ακαδημία Υπερερευνητών 1: Χαμένοι στον Λαβύρινθο των Μανιταριών (James Parks , Ben Costa, μτφρ. Ειρήνη Παϊδούση)

Ακαδημία Υπερερευνητών 1 Χαμένοι στον Λαβύρινθο των Μανιταριών

Ο Κουπ Κούπερσον ζει στη Γη του Ιμ, ένα φανταστικό βασίλειο όπου συνυπάρχουν πολλά διαφορετικά πλάσματα, άνθρωποι, ξωτικά και τέρατα. Τον συναντάμε ως πρωτοετή της υπόγειας Ακαδημίας Υπερερευνητών, ενός σχολείου όπου εκπαιδεύονται μελλοντικοί εξερευνητές χαμένων ή άγνωστων κόσμων. Τα παιδιά θα ακολουθήσουν τον Κουπ Κούπερσον και τους συντρόφους του στις περιπέτειές τους στη Γη του Ιμ, έναν τόπο γεμάτο τέρατα, λαβύρινθους και κινδύνους.

Ο σύμβουλος του βασιλιά (Μάκης Τσίτας)

Ο σύμβουλος του βασιλιά

Μια φορά κι έναν καιρό εµφανίστηκε ένας άνθρωπος που είχε την ικανότητα να δίνει τη σωστή απάντηση για οποιοδήποτε θέµα. Γι' αυτό και ο βασιλιάς της χώρας τον ονόµασε Σοφό, τον έκανε επίσηµο σύµβουλό του και τον πήρε µαζί του στο παλάτι. Και στην αρχή όλα κυλούσαν ωραία και καλά κι ήταν όλοι χαρούµενοι. Λίγο καιρό όµως µετά τα πράγµατα άρχισαν να αλλάζουν, ο σύµβουλος έκανε το ένα µεγάλο λάθος µετά το άλλο.

Οι ιστορίες της κουκουβάγιας 2: Το γατάκι που φοβόταν τα πάντα (Eric-Emmanuel Schmitt, μτφρ. Μάρω Ταυρή)

Οι ιστορίες της κουκουβάγιας 2 Το γατάκι που φοβόταν τα πάντα

Ο Φορτούνιο το γατάκι είναι πολύ λυπημένος γιατί, αντίθετα από τον αδερφό του, φοβάται τα πάντα. Όμως η κουκουβάγια η Αθηνά τον βοηθά να καταλάβει ότι μόνο εκείνοι που αντιμετωπίζουν τους φόβους τους είναι πραγματικά γενναίοι!

Φτου ξελύπη (Μαριέττα Κόντου)

Φτου ξελύπη

Μια ιστορία πείσματος και παιδικής αξιοπρέπειας, με φτερά στην πλάτη και σακίδιο στους ώμους, που ξορκίζει τη λύπη με ένα "Φτου"!

Ιστοριοναύτες: Περιπέτεια στη χώρα των Βίκινγκ (Dr. Francis Durkin, μτφρ. Σοφία Γρηγορίου)

Ιστοριοναύτες Περιπέτεια στη χώρα των Βίκινγκ

Οι Ιστοριοναύτες ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, στη χώρα των Βίκινγκ, και χρειάζονται τη βοήθεια των μικρών αναγνωστών για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος. Τα παιδιά μαθαίνουν για την εποχή των Βίκινγκς και διασκεδάζουν με τις δραστηριότητες που βρίσκονται στο βιβλίο. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.