Τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα για το "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες - Η δύναμη της φιλίας"

Η βασισμένη στις ομώνυμες βραβευμένες ιστορίες παράσταση συνεχίζεται για λίγο ακόμα στο θέατρο Coronet.

Μικροί Κύριοι Μικρές Κυρίες - Η δύναμη της φιλίας

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, οι "Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες" έγιναν θεατρική παράσταση, σε σκηνοθεσία της Παυλίνας Χαρέλα και συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο θέατρο Coronet. Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους ήρωες που στην διαδραστική θεατρική παράσταση "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας" μας μαθαίνουν τι σημαίνει φιλία, ευγένεια και ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, με τραγούδι, χορό και τα αυθεντικά κοστούμια.

Η σειρά "Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες" από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι, ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

Μικροί Κύριοι Μικρές Κυρίες - Η δύναμη της φιλίας

Το στόρι

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι' αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας.

​​​​Μικροί Κύριοι Μικρές Κυρίες - Η δύναμη της φιλίας

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Τζιαφέττας, ενώ οι χορογραφίες είναι της Ελένης Χρυσομάλλη. Πρωταγωνιστούν οι Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Άρης Μπαταγιάννης, Αθηνά Ροδίτου και Γεωργία Καούκη.

Μικροί Κύριοι Μικρές Κυρίες

Προπώληση μέσω Viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 75 '

Η δημοφιλής σειρά παιδικών βιβλίων, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1971 και στην πορεία έγινε σειρά κινουμένων σχεδίων, γίνεται παράσταση με μασκότ των αγαπημένων ηρώων.

Coronet

Φρύνης 11 & Υμηττού

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ροβινσώνας Κρούσος": Το ταξίδι του πιο διάσημου ναυαγού ολοκληρώνεται στο Μέγαρο

Μια συναρπαστική μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/03/2023

Τάσο Κώνστα, τι έχει να μας πει σήμερα ο Καραγκιόζης;

"Θέλει φαντασία για να πεις μια ιστορία" μας είπε ο καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας στη συζήτηση που κάναμε γύρω από τη διαχρονικότητα του Καραγκιόζη και τα όσα έχει να πει στον σημερινό ανήλικο θεατή.

Τα Σαββατοκύριακα δίνουμε ραντεβού στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Δείτε όλα τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που ετοιμάζει το μουσείο τον Απρίλιο.

Γνώρισε τη μαγεία του Πάσχα στο Replayce Love Easter Camp

Η εκπαίδευση Replayce θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να προσλάβουν την έννοια του Πάσχα βιωματικά, μέσω δημιουργικών και διασκεδαστικών δράσεων.

Τα παιδικά βιβλία των Εκδόσεων Μεταίχμιο που μόλις κυκλοφόρησαν

Βιβλιοπαιχνίδια, βιβλία συμπεριφοράς, βιβλία εικονογραφημένα και μια μικρή βιβλιοθήκη για ανήσυχα πνεύματα συνθέτουν τους νέους τίτλους για παιδιά που μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι.Ρέντη

Δύο δράσεις στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγ.Ι.Ρέντη για μαθητές Δημοτικού που διοργανώνονται στοπ πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Γιορτάζουμε το Πάσχα χωρίς ατυχήματα

Συμβουλές για να αποφύγουμε τα ατυχήματα την περίοδο των πασχαλινών εορτών από το Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος.