Εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων για το "Παραμύθι χωρίς όνομα"

Η παράσταση που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι και είναι sold out από την πρώτη μέρα που ανέβηκε βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση προσφέροντας έξτρα παραστάσεις.

Παραμύθι χωρίς όνομα Πέτρος Γάλλιας©

Στο Θέατρο Κιβωτός η Παιδική Σκηνή της Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά και όλη την οικογένεια, "Παραμύθι χωρίς όνομα", εμπενυσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. Η παράσταση που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι και είναι sold out από την πρώτη μέρα που ανέβηκε, βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση προσφέροντας έξτρα παραστάσεις (25-26/12, 1/1, 2/1, 6/1).
Το κείμενο υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία συν σκηνοθετεί την παράσταση με την Χριστίνα Κουλουμπή. Το παιχνιδιάρικο σκηνικό και τα παραμυθένια κοστούμια δημιουργεί και επιμελείται η Χριστίνα Κουλουμπή. Στην κίνηση, τις χορογραφίες και τους μαγικούς φωτισμούς μπαίνει η σφραγίδα του Πέτρου Γάλλια.
Όλα συμβαίνουν σε μια φανταστική χώρα, την χώρα των Μοιρολάτρων, μια πλούσια χώρα, όπου βασιλεύει ο βασιλιάς Συνετός, τον οποίο θα διαδεχθεί στο θρόνο ο γιος του Αστόχαστος (Αυγουστίνος Ρεμούνδος). Μαζί με τη γυναίκα του Παλάβω (Χριστίνα Κουλουμπή) μια επιπόλαιη βασιλοπούλα κόρη του βασιλιά (Γιάννης Νικολάου) από το διπλανό βασίλειο, θα καταφέρουν μέσα σε λίγο χρόνο να οδηγήσουν την χώρα τους σε απόλυτη κατάρρευση και χρεοκοπία.

Παραμύθι χωρίς όνομα

Πρόγραμμα εορταστικών παραστάσεων
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/12, 12 μ., ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12, 11 π.μ./2μ.μ., ΚΥΡΙΑΚΗ 1/1, 3 μ.μ., ΔΕΥΤΕΡΑ 2 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/1, 12 μ.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Παραμύθι χωρίς όνομα

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 100 '

Στο βασίλειο των Μοιρολάτρων, ο Αστόχαστος γιος του βασιλιά Συνετού, διαδέχεται τον πατέρα του στον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για διασκέδαση και καλοπέραση. Όπως είναι φυσικό σε λίγο καιρό το βασίλειο καταρρέει. Το θησαυροφυλάκιο αδειάζει. Η χώρα δανείζεται συνέχεια και ο τόπος ερημώνει. Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση, ο γιος του βασιλιά αποφασίζει να δράσει. Με βοηθό την μικρή του αδερφή και μετά από πολλές περιπέτειες θα κατορθώσει να εμπνεύσει πίστη και εμπιστοσύνη στον λαό του ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν να ανορθωθεί η χώρα. Το έργο πρόκειται να διασκεδάσει τα παιδιά αλλά και να τους δείξει την αξία της συλλογικότητας.

Κιβωτός

Πειραιώς 115

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.