Πάρε μέρος στον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Πρεσβείας της Γερμανίας!

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Ζωγράφισε την κάρτα της πρεσβείας της Γερμανίας και κέρδισε! © Shutterstock.com

Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας σάς προσκαλεί να συμμετέχετε για δέκατη συνεχή χρονιά σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως E-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.

Όροι Συμμετοχής

Το θέμα του διαγωνισμού είναι "Χριστούγεννα με την οικογένεια μου". Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις). Η επιλογή των υλικών και της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.

Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο φωτογραφίας. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr.100.athen@gmail.com μέχρι την Πέμπτη 24/11/2022 και ώρα 5 μ.μ.

Στο θέμα του Email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης. Αρχεία τύπου Zip και αποστολή μέσω We-Transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη για λόγους μεγέθους.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η. Η δικαστική οδός αποκλείεται. Τα παιδιά του προσωπικού της πρεσβείας και των μελών της κριτικής επιτροπής αποκλείονται από τη συμμετοχή.

Νικητές

Οι νικητές/νικήτριες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την 7η Δεκεμβρίου 2022. Στη συνέχεια τα ονόματά και τα έργα τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.athina.diplo.de και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στην ιστοσελίδα www.athinorama.gr 

Βραβεία


1ο Βραβείο: Ποδήλατο σπαστό
Βραβεία 2-3: Πατίνια ισορροπίας Hoverboard
Βραβεία 4-5: Φωτογραφικές μηχανές Polaroid
Βραβεία: 6-10: PLAYMOBIL Wiltopia "Σταθμός περίθαλψης άγριων ζώων" από την PLAYMOBIL Hellas
Βραβεία 11-16: Επιτραπέζια παιχνίδια Ravensburger από τη John Hellas.
Βραβεία 17-20: Δωροεπιταγές αξίας 20 € από το βιβλιοπωλείο NOTOS PLUS στην Αθήνα (Οι δωροεπιταγές ισχύουν για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα μέχρι τις 31/12/2022). Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν ένα σετ προϊόντων Haribo, προσφορά της Haribo.
Οι 20 νικητές και νικήτριες κερδίζουν επιπλέον ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής της Faber-Castell.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.