"Ο Ραφτάκος των λέξεων" στο θέατρο της Ρεματιάς σε μια μοναδική παράσταση για καλό σκοπό

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με μία παράσταση για καλό σκοπό στο θέατρο της Ρεματιάς.

O Ραφτάκος των λέξεων © Τάσσος Βρεττός

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες sold out παραστάσεις με το έργο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" του Αντώνη Παπαθεοδούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο θέατρο Άνεσις και σε καλοκαιρινή περιοδεία, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις φθινοπωρινές παραστάσεις της με την αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων σε μία παράσταση-γιορτή.

Για μία μόνο παράσταση το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι (7.30μ.μ), "ο Ραφτάκος των λέξεων" στηρίζει "Το Μεγάλο μας Σπίτι", την πρώτη παιδική ηλικία και την γονεϊκότητα. Το Μεγάλο μας Σπίτι είναι ένας χώρος ζωντανός μέσα στη γειτονιά της Αθήνας (σε χώρο που παραχωρεί ο Δήμος Αθηναίων στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό στους Αμπελόκηπους) και ανοιχτός για κάθε οικογένεια με μικρά παιδιά. 

ο Ραφτάκος των λέξεων
© Τάσος Βρεττός

Στο φιλόξενο θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος θα ζωντανέψει το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου "Ο Ραφτάκος των λέξεων", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μεταίχμιο" σε θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου και καλλιτεχνική επιμέλεια της Χρύσας Διαμαντοπούλου ενώ παίζουν οι ηθοποιοί Νίκος Αξιώτης, Δημήτρης Γιαννής και Έλσα Λουμπαρδιά.

"Ο Ραφτάκος των λέξεων", ένα σύγχρονο παραμύθι που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος. Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας ένα πολύ αγαπημένο βιβλίο μικρών και μεγάλων. Με αγνά υλικά - ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα- η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί μία χειροποίητη παράσταση τόσο ζεστή και τόσο πολύχρωμη, όσο και η κουβέρτα του Ραφτάκου που τύλιξε και ζέστανε τελικά όλους τους κατοίκους της πόλης του. 

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι | Προπώληση: 10 ευρώ / Εισιτήριο στο ταμείο: 12 ευρώ | Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά | Για παιδιά από 4+ | Ώρα προσέλευσης: 20 λεπτά πριν από την έναρξη | tomegalomasspiti.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.