Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ υποδέχτηκαν τους μικρούς τους φίλους στο Oasis Activity Farm Park

Η νέα σειρά PLAYMOBIL ASTERIX εντυπωσίασε τους καλεσμένους και ανέσυρε πολλές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία των μεγάλων φίλων του κόμικ.

Playmobil Asterix

H PLAYMOBIL HELLAS πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς παιχνιδιών PLAYMOBIL ASTERIX, αναβιώνοντας το Γαλατικό Χωριό στο Oasis Activity Farm Park, στις 7 Σεπτεμβρίου. Μικροί και μεγάλοι έζησαν σαν πραγματικοί Γαλάτες και γνώρισαν από κοντά τους ήρωες του αγαπημένου κόμικ. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ καλωσόρισαν τους καλεσμένους στο γλέντι, ο Κακοφωνίξ δεν σταμάτησε να σκαρφίζεται τραγούδια και να εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους και όλοι μαζί έδωσαν στον καθένα το όνομα ενός ήρωα του Γαλάτικου χωριού.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του μικρού χωριού που αντιστεκόταν στην ρωμαϊκή κατοχή, να παίξουν πρώτοι με τις καινούριες φιγούρες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και καταπράσινο χώρο και να δοκιμάσουν ένα μενού Γαλατικών προδιαγραφών!

Playmobil Asterix

Η νέα σειρά παιχνιδιών αποτελείται από το "Κυνήγι αγριογούρουνου", το οποίο περιλαμβάνει τον Αστερίξ, τον Οβελίξ και τον τετράποδο φίλο τους Ιντεφίξ, το "Δεντρόσπιτο του βάρδου Κακοφωνίξ", ο οποίος όμως είναι ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς, αλλά και τη "Σκηνή του Ρωμαίου Εκατόνταρχου", ο οποίος μαζί με τον στρατηγό καταστρώνουν νέο σχέδιο για να διώξουν τους Γαλάτες από το χωριό τους.

Playmobil Asterix

Playmobil Asterix

Φυσικά, από την σειρά δε θα μπορούσε να λείπει ο "δρουίδης Πανοραμίξ" με το μαγικό του ζωμό, στον οποίο και οφείλεται η υπεράνθρωπη δύναμη που διαθέτουν οι Γαλάτες, καταφέρνοντας να κρατούν απροσπέλαστα τα οχυρά του μικρού χωριού τους. Ο μεγαλύτερος κωδικός της σειράς "Η Γιορτή στο Γαλατικό Χωριό" περιλαμβάνει τους βασικούς πρωταγωνιστές, φιγούρες Γαλατών, την επιπλωμένη καλύβα του Αστερίξ και πολλά ακόμα αξεσουάρ. Τα νέα κουτιά γεμάτα με τους αγαπημένους ήρωες είναι για παιδιά ηλικίας άνω των 5.

Playmobil Asterix

Playmobil Asterix

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της PLAYMOBIL HELLAS, Ειρήνη Ευφραιμίδη, καλωσόρισε τους καλεσμένους και, μιλώντας για τη νέα σειρά παιχνιδιών, δήλωσε πως η ιστορία των γενναίων Γαλατών είναι πολύ αγαπητή στην ελληνική κοινωνία και ότι τα νέα παιχνίδια PLAYMOBIL αποτυπώνουν ιδανικά όλους τους πρωταγωνιστές.

Playmobil Asterix

Η εκδήλωση έληξε με μία ομαδική φωτογραφία, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και φυσικά τον Αστερίξ και τον Οβελίξ αλλά και μια τσάντα-έκπληξη με παιχνίδια για όλους τους καλεσμένους!

Playmobil Asterix

Για την PLAYMOBIL

Τα PLAYMOBIL, οι πιο αγαπημένες φιγούρες όλων των παιδιών κοντεύουν μισό αιώνα ζωής και έχουν πρωταγωνιστήσει στις πιο απίθανες και συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες, σκορπίζοντας χαμόγελα στα παιδιά. Από ιππότες και πειρατές μέχρι πριγκίπισσες και νεράιδες, τα μικρά ανθρωπάκια εμπνέουν τα παιδιά και τα καλούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργώντας άπειρες ιστορίες που δεν τελειώνουν ποτέ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.