Ταξίδι στη Χώρα του Ποτέ με την Παιδική Σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου

Ο «Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ» προσγειώθηκαν στον πολυχώρο Ιντεάλ για να μας μιλήσουν για τη φιλία, τη γενναιοδωρία και την οικολογία σε μια φαντασμαγορική παράσταση.

Πίτερ Παν και Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ

Αγαπά την περιπέτεια, το παιχνίδι και την οικολογία ο αιώνιος έφηβος που όλοι γνωρίζουμε με το όνομα Πίτερ Παν. Η Γιούλη Ηλιοπούλου διασκεύασε την περίφημη ιστορία του Τζέιμς Μπάρι, την ενίσχυσε με οικολογικά μηνύματα και φέτος την παρουσιάζει ξανά στον πολυχώρο Ιντεάλ, σε δική της σκηνοθεσία.
Ο "Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ" επιστρατεύουν τους φίλους τους, τα Χαμένα Παιδιά, που έφεραν μαζί τους από τη Γη και όλοι μαζί προσπαθούν να εμποδίσουν τα σχέδια του φιλοχρήματου Κάπτεν Χουκ και των πειρατών του να μολύνουν τους φυσικούς θησαυρούς της μαγεμένης χώρας τους με απώτερο σκοπό να αποσπάσει το πολύτιμο υλικό "νάρντια” που δημιουργείται από τη Νεραϊδόσκονη και μετατρέπεται σε διαμαντόπετρες πάνω στους βράχους.

Πίτερ Παν και Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ

Μια περιπέτεια με χορό, ακροβατικά, 3D animation, θεαματικές σκηνές ξιφασκίας και βιντεοπροβολές που χαρίζει πολύτιμα μηνύματα για τη φιλία, τη γενναιοδωρία, την επιμονή στο στόχο, την αξία της οικογένειας καθώς και το φλέγον ζήτημα της καταστροφής του περιβάλλοντος και την επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε τη φύση ο καθένας από την πλευρά του με κάθε δυνατό τρόπο. 

Πίτερ Παν και Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ

Η Γιούλη Ηλιοπούλου που υπογράφει και τους στίχους των πρωτότυπων τραγουδιών της παράστασης σε μουσική του Γιάννη Φουστέρη, εμφανίζεται ως νεράιδα σε βίντεο. Συμμετέχει ένας θίασος έμπειρων ηθοποιών και χορευτών: Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Γιάννης Χριστοφάνης, Μαρίσα Φαρμάκη, Δέσποινα Κασιώτη, Πένη Χαλκιά, Δέσποινα Χαριάτη, Ολυμπία Μανωλοπούλου.

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Πίτερ Παν και Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Ο αιώνιος έφηβος που δημιούργησε η πένα του Τζέιμς Μπάρι καλείται να σώσει τη Χώρα του Ποτέ, σε μια παράσταση που μιλά για την κλιματική αλλαγή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.