Συνεχίζεται με υπηρεσίες προσβασιμότητας η παιδική παράσταση "Πέφτει χιόνι και είναι ροζ" στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Με αλλαγές στις ημερομηνίες και έξτρα καθολικά προσβάσιμες παραστάσεις ολοκληρώνεται αυτήν την εβδομάδα η ολοκαίνουργια χριστουγεννιάτικη ιστορία της Αγγελικής Δαρλάση που σκηνοθετεί η Γιολάντα Μαρκοπούλου.

Πέφτει χιόνι και είναι ροζ

Από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου παρουσιάζεται ξανά η παιδική παράσταση "Πέφτει χιόνι και είναι ροζ" στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την προληπτική ακύρωση της μέχρι τις 5 του μήνα με στόχο την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Η σκηνοθέτιδα Γιολάντα Μαρκοπούλου σκηνοθετεί τη μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ένας πολυπολιτισμικός θίασος -Πάρης Αλεξανδρόπουλος, Χαλίλ Αλιζάντα, Χοσέιν Αμιρί, Εύα Βόγλη, Aϊντίμ Τζοϊμάλ, Σακίνα Χασίμι, Χριστίνα Χριστοδούλου- με όχημα τη ζωντανή μουσική, τραγούδια σε στίχους της συγγραφέως, διάδραση και κουκλοθέατρο ζωντανεύει την ευφάνταστη ιστορία του ροζ χιονάνθρωπου που μιλάει για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα και την κλιματική αλλαγή.

Το νέο έργο της Αγγελικής Δαρλάση που γράφτηκε ειδικά για τις φετινές "Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες" θα είναι διαθέσιμο και για δύο παραστάσεις με υπηρεσίες προσβασιμότητας στις 7 και 8 Ιανουαρίου (6 μ.μ.) με την υπογραφή της liminal. Πιο αναλυτικά, οι προσφερόμενες υπηρεσίες για άτομα με οπτική αναπηρία θα είναι η ακουστική περιγραφή και η απτική ξενάγηση στο σκηνογραφικό και ενδυματολογικό περιβάλλον του έργου (χωρίς επιπλέον χρέωση, ώρα έναρξης: 4.30 μ.μ., διάρκεια: 30’), ενώ η προσφερόμενη υπηρεσία για άτομα με ακουστική αναπηρία θα είναι η διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Πέφτει χιόνι και είναι ροζ
Σπύρος Μπακάλης

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τις τελευταίες παραστάσεις του "Πέφτει χιόνι και είναι ροζ"

-Προτεραιότητα στις προκρατήσεις θα έχουν όσοι θεατές είχαν κλείσει θέση για τις παραστάσεις που ακυρώθηκαν το διάστημα 29/12-5/1. 

-Τα μέλη του κοινού που επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας της Ακουστικής Περιγραφής και της Απτικής Ξενάγησης παρακαλούνται όπως πραγματοποιήσουν την αγορά των εισιτηρίων τους τηλεφωνικά στην Ticket Services (210 7234567). 

-Τα μέλη του κοινού που επιθυμούν θέσεις κατάλληλες για παρακολούθηση της Νοηματικής Διερμηνείας παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν την αγορά εισιτηρίων τους επικοινωνώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@ticketservices.gr με τίτλο "ΡΟΖ ΧΙΟΝΙ - ΕΝΓ".

-Προτείνεται η προσέλευση 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

-Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

-Η προαγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στον χώρο της εκδήλωσης.

-Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

-Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 2168091000.

Περισσότερες πληροφορίες

Πέφτει χιόνι και είναι ροζ

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 70 '

Ένας πολυπολιτισμικός θίασος πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα και την κλιματική αλλαγή, με ζωντανή μουσική, τραγούδια και κούκλες, που δημιουργήθηκε ειδικά για τις «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες» που παρουσιάζει στον Φάρο το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Η Λυγερή και ο δράκος": Ένα παραμύθι φόρος τιμής στις μητέρες που έχουν χάσει τα παιδιά τους

Οι αφηγήτριες Ειρήνη Νικολακοπούλου και Βιργινία Κοκκίνου ηχογραφούν και μας παρουσιάζουν ένα παραμύθι με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

"Ο τεμπέλης δράκος" ενώνει Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου ξανά στη σκηνή

Τέσσερις μόνο ευκαιρίες θα έχετε για να παρακολουθήσετε τη μουσική παράσταση που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Χατζηπιερή στο Μέγαρο Μουσικής.

Summer Camp στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα αναζητήσουν τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τα φωτογραφικά έργα της Cindy Sherman, τα εκθέματα του Μουσείου και ταινίες animation.

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.