Μικροί μελισσοκόμοι!

Κάθε Σάββατο (μέχρι 10/5), ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μελισσοκόμος Κώστας Χαραλάς προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 7-12 ετών να μαζέψουν τη γύρη από τις κερήθρες και να πάρουν μέρος στον τρύγο

Μικροί μελισσοκόμοι!

Αναρωτιέστε πώς λειτουργεί η κοινωνία της κυψέλης; Τι συνήθειες έχουν οι κάτοικοί της αλλά και πώς μας δίνουν τα πολύτιμα προϊόντα τους; Οι μέλισσες έχουν την τιμητική τους στον Ελληνικό Κόσμο. Κάθε Σάββατο (μέχρι 10/5 – εκτός 19/4), ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μελισσοκόμος Κώστας Χαραλάς προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 7-12 ετών να μαζέψουν τη γύρη από τις κερήθρες και να πάρουν μέρος στον τρύγο, ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι με ένα βαζάκι μέλι που θα έχουν συσκευάσει τα ίδια.

Περισσότερες πληροφορίες

Το μικρό εργαστήρι της μέλισσας

  • Παιδί

Παρέα με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων και μελισσοκόμο Κ. Χαραλά, τα παιδιά ηλικίας 7-12 ετών γνωρίζουν την κοινωνία της μέλισσας, συμμετέχουν στον τρύγο και φεύγουν με το δικό τους μέλι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Δύο νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Καστανιώτη

Μέσα στο χρώμα είναι οι δύο νέες εκδόσεις που απευθύνονται στους μικρούς αναγνώστες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/07/2025

Η "Νικολίνα μαθαίνει σκι" στο νέο βιβλίο των εκδόσεων Αγγελάκη

Ένα καλοκαιρινό παραμύθι για την αξία του να μην τα παρατάς από τη Μαρία-Γκεράλντα Ζύκα Νίκιτς σε εικονογράφηση Ιωάννας Καλοστεφάνου.

"Η Παναγία των Παρισίων" ζωντανεύει στο "Θέατρον" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Τη νέα σεζόν 2025-26 η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη παρουσιάζει με 20μελή θίασο το κορυφαίο έργο του Βίκτορος Ουγκό.

Νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Τέσσερις νέοι τίτλοι για μικρούς και πολύ μικρούς αναγνώστες μόλις κυκλοφόρησαν.

Sleepover στο Μουσείο Κοτσανά!

Το μουσείο αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας καλεί τους μικρούς φίλους από 6 έως 12 ετών να συμμετάσχουν σε μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και να κοιμηθούν εκεί.

Χριστίνα Κουλουμπή: "Πιστεύω στην ομορφιά του θεάτρου για παιδιά που απευθύνεται και στους μεγαλύτερους"

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά στο "α" για τις παραστάσεις που λαξεύει με αγάπη και για την επικείμενη περιοδεία της παράστασης "Μότσαρτ, Ο Μαγικός Αυλός".

Στη Σαντορίνη μαθαίνουμε να κάνουμε σινεμά μαζί

Το εκπαιδευτικό εργαστήριο του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης εμβαθύνει στις έννοιες της συνεργασίας και της κινηματογράφηση.